Horoscop zilnic 15 aprilie 2021. Racii iau o decizie majoră cât privește cariera, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 15 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te invită să-ți faci planuri financiare. Totodată, primești vești legate de bani, de administrarea unor fonduri sau investiții. În partea a doua a zilei, ești tentată să cumperi un cadou mai scump cuiva drag.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi te invită să te pui în valoare, să te ocupi de tine, să-ți schimbi look-ul sau să-ți împrospătezi garderoba. Este un moment bun să-ți faci planuri de viitor împreună cu partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Chiar dacă Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat subconștientului și al universului interior, vei avea parte de o revelație și-ți vor ieși în cale oameni, care să te ajute într-o problemă. Posibil să primești vești de la persoane cu care nu ai mai ținut legătură și care îți fac o propunere.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și pentru obiectivele profesionale. Vei reuși să faci o strategie, să implementezi niște idei sau să iei o decizie majoră privind cariera. Relația cu șefii este bună și vei fi surprinsă de o propunere, pe care o vei primi de la aceștia.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi îți va aduce preocupări pentru carieră și pentru ascensiunea ta profesională. Totodată, și partenerul poate veni cu vești privind schimbările care au loc la serviciu. Posibil acesta să accepte o propunere și va schimba complet domeniul în care activează.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce o revelație și un răspuns la o problemă care te frământă de mai mult timp.  Luna îți traversează sectorul spiritualității și filosofiei de viață și în toate subiectele pe care le vei aborda, vei ajunge să deschizi și subiecte care țin de convingerile și sistemul de valori personal.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, dar și pentru relațiile tale personale. Dacă ești singură, s-ar putea să ai o surpriză și să ai parte de o revelație, să realizezi că cel de care ai nevoie este chiar lângă tine și nu l-ai văzut până acum.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce un dialog cu partenerul de cuplu, în urma căruia vei lua niște decizii de natură profesională. Posibil să-ți schimbi modalitatea de abordare a colegilor, a subiectelor de discuție, a sarcinilor și a modului cum ar trebui să-ți eficientizezi desfășurarea activităților.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce oportunități de a-ți îmbunătăți starea de sănătate, prin adoptarea unui regim de viață sănătos. La locul de muncă vei reuși să te adaptezi noilor condiții și sarcini. Dacă reușești să devii mai organizată, totul se va desfășura mult mai ușor și vei vedea și rezultate. 

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă evenimente în planul sentimental, să ai o revelație și să realizezi unele lucruri, care-și au rădăcina în trecutul, copilăria și relația cu părinții. Îți vei da seama unde ai greșit în relație și vei încerca să vindeci o traumă mai veche, pentru a putea să mergi mai departe.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi s-ar putea să-ți aducă o idee sau o soluție la o problemă locativă sau care are legătură cu relația cu părinții. Sectorul gândirii și comunicării este puternic aspectat, ești înclinată către studiu personal, să afli, să transmiți informațiile, să faci deplasări în scop recreativ și din toate aceste lucruri, s-ar putea să realizezi unde greșești în relațiile de familie.

 

Pești

 

Contextul astral îți aduce oportunități de negociere salarială sau de a încheia un contract profitabil. Îți dorești mult să ai o situație financiară bună, să faci niște economii pentru a avea o siguranță în viitor. Informațiile utile, care vor veni spre tine, astăzi, va trebui să le folosești în mod constructiv în favoarea ta.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Radu Constantin: Motivul pentru care și-ar părăsi iubita: ”Visez de 27 de ani la așa ceva”

related posts

Modifică setările cookies