Horoscop zilnic 15 aprilie 2022. Scorpionii singuri au toate șansele să intre într-o relație, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 15 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec
 
Astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, pe sectorul frământărilor interioare, trecutului, introspecției, meditației și izolării. S-ar putea să reduci motoarele și să-ți redirecționezi energia spre interior, să te reechilibrezi fizic și emoțional, să-ți faci un bilanț și să lași în urmă trecutul.
 
 
Taur
 
 
Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, pe sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, vieții sociale și a planurilor de viitor. Așadar, până pe 24 mai, vei investi mai mult în viața socială, în relațiile cu prietenii. Ești dispusă să lași de la tine pentru a-i ajuta pe alții, să pui interesele celorlalți înaintea intereselor tale.

Gemeni
 
Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, pe sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, relației cu șefii, cu străinătatea, cu persoane cu putere de decizie. Așadar, până pe 24 mai, vei investi mai mult în imaginea și în proiectele tale profesionale.
 
Rac
 
Începând de astăzi și până pe 24 mai, Marte, guvernatorul casei carierei, traversează zodia Pești, respectiv sectorul schimburilor de experiență și pregătirii profesionale. S-ar putea, în această perioadă, să investești mai mult în pregătirea ta, pentru a putea obține o funcție, un post mai bine plătit.
 
Leu
 
Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești. Până pe 24 mai va activa sectorul intereselor materiale, a creditelor, impozitelor, banilor și resurselor pe care le deții împreună cu partenerul sau alți terți. Va exista o preocupare pentru a obține niște sume de bani sau pentru a returna o datorie.
 
Fecioară
 
Începând de astăzi și până pe 24 mai, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Pești, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Așadar, începe acțiunea pe aceste domenii, investești mai mult în timpul petrecut cu partenerul, dar și-n negocierea/încheierea de contracte. Atenție, însă, că s-ar putea să existe momente, în care să-ți proiectezi nemulțumirile pe partener și de aici să apară conflicte!
 
Balanță
 
Sectorul muncii și sănătății primește de astăzi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Pești. Așadar, până pe 24 mai, se dinamizează activitatea la locul de muncă, te preocupă starea de sănătate și s-ar putea să începi niște investigații medicale. Atenție la relațiile cu colegii sau la cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să intri mai des în conflicte în această perioadă!
 
Scorpion
 
Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Pești, respectiv în sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, copiilor, creativității și distracției. Așadar, până pe 24 mai, ai toate șansele să intri într-o relație, dacă ești singură, sau să te bucuri mai mult de viață, să-ți rezervi timp celor dragi. Investești și faci declarații partenerului, iei inițiative și cucerești o persoană cu care flirtezi de ceva vreme.
 
Săgetător
 
Începând de astăzi și până pe 24 mai, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții, patrimoniul. Așadar, te preocupă mai mult familia și lași pe planul secund sectorul profesional sau alte activități.
 
 
Capricorn
 
 
Registrul astral de astăzi vine cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Pești, pe sectorul asociat comunicării, gândirii, opiniilor, informațiilor, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu frații. Posibil, până pe 24 mai, să înveți lucruri noi, să te pregătești pentru un examen, un test, susținerea unui concurs sau a unui interviu, prezentare de proiecte sau lucrări.

Vărsător
 
Contextul astral de astăzi vine cu tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, până pe 24 mai, ești determinată să-ți suplimentezi veniturile, să câștigi mai mult. Atenție la faptul că poți avea impulsul de a face cheltuieli riscante, fără să analizezi înainte, și astfel, poți pierde niște sume de bani, pentru că nu ai fost atentă!
 
Pești
 
Începând de astăzi și până pe 24 mai te poți bucura de prezenta lui Marte, planeta acțiunii, în zodia ta. Așadar, ești mai determinată, ai curaj să inițiezi proiecte, să pui planuri în aplicare și să-ți vezi obiectivele realizate în sfera personală sau cea profesională.
 

related posts

Modifică setările cookies