Horoscop zilnic 15 aprilie 2023. Fecioarele au parte de disfuncții organice, Balanțele trebuie să evite niște situații neplăcute


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 15 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente neașteptate, surprize și situații care necesită o rezolvare imediată. De asemenea, aspectul tensionat care se formează între Luna, în tranzit prin zodia Vărsător, și planetele Mercur și Uranus, impactează casa banilor. Prin urmare, așteaptă-te la cheltuieli neprevăzute și răsturnări în situația financiară.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să fii mai tensionată, pentru că ai multe de pregătit și nu știi cum să împarți timpul mai bine. Atenție la relațiile cu ceilalți pentru că riști să intri în conflicte, dacă nu schimbi tonul și impulsurile agresive! Comunicarea și mai ales felul cum pui problema este cheia. Cere ajutorul celorlalți membri și lucrurile se vor rezolva mult mai ușor!

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei este posibil să nu ai o dispoziție prea bună. Ai nevoie de mai multă odihnă, să fii cu gândurile și frământările tale. În ultima perioadă ai avut răsturnări în planul principiilor și credințelor și azi realizezi cât de puțin îți trebuie să fii fericită. Aștepți să pleci într-o călătorie, în care speri să găsești niște răspunsuri.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să-ți reorganizezi planurile pentru sărbători, mai ales dacă apar niște situații neprevăzute și va fi nevoie să te adaptezi. Atenție la relațiile cu prietenii, pentru că risți să intri în conflicte de idei! Marte în tranzit prin casa personalității te face mai impulsivă și chiar dacă ești bine intenționată, ai impresia că nimeni nu poate ține pasul cu tine.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și s-ar putea să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de activitatea voastră profesională și de schimbările pe care intenționați să le faceți. Încercați să luați decizii comune, astfel încât să nu vă afecteze timpul petrecut împreună și mai ales vacanțele pe care le-ați stabilit pentru vară.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul activităților casnice și vei fi foarte ocupată să faci pregătiri pentru sărbători, mai ales dacă ai musafiri pe care vrei să îi răsfeți, așa cum i-ai obișnuit. Recomandarea astrelor este să te și odihnești, nu de alta, dar este posibil să apară unele disfuncții organice.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să apară unele evenimente neașteptate în planul amoros sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Încearcă și gestionează prin comunicare criza apărută, pentru a nu-ți strica sărbătorile! Dacă te afli sau pleci într-o călătorie, asigură-te că ai luat tot ce trebuie, să eviți niște situații neplăcute.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi sectorul familiei și preocuparea ta principală va fi legată de pregătirile de sărbători. Te bucuri de prezența celor dragi și chiar dacă mai apar și unele conflicte de idei și principii, te abții de la comentarii și cauți armonie în toate relațiile tale.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu deplasări neprevăzute, vizite și discuții cu rudele despre activitatea profesională. Vrei să faci niște schimbări în programul de lucru și cauți să afli și alte păreri, mai ales că-ți dorești să începi o activitate independentă. În momentul de față ești la planuri și strategii, dar te ajută orice idee sau sfat venit de la persoane de încredere.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, administrarea sumelor pe care le deții. Posibil să primești neașteptat, de la unul dintre părinți, o sumă de bani sub formă de cadou. Evenimente neașteptate pot să apară și-n planul amoros, însă recomandarea astrelor este să analizezi bine motivele pentru care apar neînțelegeri între tine și partener.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și s-ar putea să fii imprevizibilă în acțiuni. Atenție la relațiile de familie, pentru că este posibil să ai niște ieșiri, care să deranjeze pe ceilalți membri! Mercur, astrul comunicării, face niște aspecte tensionate, așa că mai bine eviți să spui ceva, decât să strici relațiile.

 

Pești

 

Astăzi, traversezi o stare de izolare, în care-ți vin tot felul de gânduri, frământări, amintiri din trecut, care te pot răscoli. Ai un randament bun în ce privesc pregătirile pentru sărbătoare, dar starea psihică nu este cea mai bună, deși nu ai motive. Lucrurile se îndreaptă în următoarele zile.

related posts

Modifică setările cookies