Horoscop zilnic 15 august 2021. Racii se ceartă cu un prieten din cauza banilor, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 15 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Preocuparea ta principală de astăzi sunt banii, dar banii veniți prin intermediul altor persoane sau instituții, rude sau părinți, pe care îi poți primi sub formă de cadou sau de credit. S-ar putea o sumă de bani să o folosești pentru a pleca într-o vacanță, dar încă nu iei decizia, pentru că ai de rezolvat și niște chestiuni care țin de achiziționarea unor bunuri pentru casă și nu ești hotărâtă.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi aduce conflicte relaționale și este posibil să reacționezi în așa fel încât să-ți surprinzi partenerul de cuplu vis-à-vis de o situație apărută. Până la finalul zilei reușiți să calmați spiritele și vă pare rău pentru vorbele dure aruncate unul altuia.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi nu este favorabilă distracției, întâlnirilor și călătoriilor, pentru că s-ar putea să ai parte de unele disfuncții organice și mai bine te odihnești, să fii în formă săptămâna ce urmează. Nu-ți suprasolicita organismul nici la treburile gospodărești! Ia o zi de pauză să te reechilibrezi fizic și psihic!

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să apară unele conflicte cu unul dintre prieteni, legate de o sumă de bani pe care o datorezi sau o are de returnat. Toată ziua stă sub semnul surprizelor și a planurilor date pese cap, însă cele mai multe surprize le vei avea din partea prietenilor.

 

Leu

 

S-ar putea să intervină o situație neprevăzută în familie și planurile tale să fie date peste cap, să anulezi o vizită sau o plecare. Atenție la sectorul financiar, cum administrezi banii, unde îi pui, cardurile, pentru că poți pierde o sumă de bani sau să nu poți face o plată din cauza unui card care a expirat.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări pe distanțe scurte. S-ar putea să nu fii în cea mai bună stare și să intri în tot felul de conflicte cu membrii familiei, vecinii sau cu persoane necunoscute, dacă mergi la cumpărături. Ești mai sensibilă și te deranjează orice derapaj comportamental.

 

Balanță

 

Primești bani astăzi și faci socoteli, plăți online și încerci să pui niște bani și în conturile de economii. Posibil să ai niște surprize plăcute în planul sentimental. Poți primi din partea perechii de viață un cadou sau petreceți ziua într-un loc care vă aduce aminte de primele voastre întâlniri.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă cariera și vei cere niște sfaturi pentru a știi cum să abordezi unele chestiuni profesionale. Poți, totodată, să găsești soluții la unele probleme care au rămas nerezolvate mai mult timp. În planul relațional ai parte de o zi plină de pasiune.

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să apară o problemă în relația cu partenerul de cuplu, mai ales că de ceva timp mentalitățile și principiile voastre de viață încep să difere și nu mai rezonați. Soluția ar putea veni de la cineva din familie, care încearcă să nu se amestece în viața voastră de cuplu, însă vine cu niște sfaturi la care vei reflecta în perioada următoare.

 

Capricorn

 

Ai o stare bună astăzi, deși vine după o întâlnire cu prietenii sau o petrecere la care ai participat. Este o zi de weekend, iar gândurile se îndreaptă spre sfera profesională. Îți vin niște idei, pe care vrei să le prezinți șefilor și să le implementezi în perioada următoare.

 

Vărsător

 

Atenție la imaginea ta astăzi și la acțiunile pe care le întreprinzi, pentru că este posibil să se ivească niște situații care să nu te favorizeze! În partea a doua a zilei este posibil să apară unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, care-ți reproșează că te ocupi mai mult de sfera profesională decât de viața de familie.

 

Pești

 

Ești activă în planul social astăzi. Posibil să pleci și într-o călătorie, la un drum mai lung sau să participi la diverse evenimente cu un grup de prieteni. În planul relațional, riști să dai curs unor conflicte, deoarece nu rezonezi cu partenerul cum să vă petreceți ziua.

Șarpe născut cu emojiuri pe spate!

 

related posts

Modifică setările cookies