Horoscop zilnic 15 august 2022. Racii se ceartă cu partenerul de la bani, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 15 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se formează o opoziție între Soarele din zodia Leu și Saturn din zodia Vărsător. Așadar, s-ar putea să apară unele nemulțumiri legate de faptul cum evoluează lucrurile în relațiile de prietenie sau în sfera sentimentală. Recomandarea astrelor este să nu-ți mai setezi așteptări prea mari, pentru că este posibil să fii dezamăgită. Lucrurile se pot îmbunătăți dacă vei comunica deschis.

 

Taur

 

Posibil astăzi să ți se reproșeze faptul că nu găsești un echilibru între familie și sfera socio-profesională. Încearcă să nu mai pui pe primul plan cariera și chiar dacă vor mai exista situații în care va fi nevoie de tine peste programul de lucru, să ai grija ca acest lucru să nu devină o obișnuință!

 

Gemeni

 

Posibil unele dialoguri pe care le ai astăzi să nu ducă într-o direcție pe care o dorești. Opoziția dintre Soarele din casa comunicării și Saturn din casa principiilor și idealurilor, să-ți aducă niște blocaje sau obstacole. Saturn vine să blocheze pentru a nu lua niște decizii greșite acum. Pe termen lung vei saluta aceste amânări.

 

Rac

 

Opoziția care se formează astăzi între Soarele în tranzit prin casa banilor și Saturn din casa intereselor financiare vine să aducă niște blocaje pe axa financiară. Pot să apară și tensiuni cu partenerul din cauza faptului că nu reziști tentației de a face niște cheltuieli, care nu-ți sunt neapărat necesare.

 

Leu

 

Soarele în tranzit prin zodia ta intră astăzi într-o opoziție cu Saturn din casa relațiilor. Cum Saturn îți guvernează casa muncii, este posibil ca între tine și partenerul tău să intervină sfera profesională, să vă petreceți mai mult timp la serviciu, lucru care este în defavoarea relației voastre. De asemenea, simți o oboseală accentuată, așa că ar trebui să te odihnești mai mult.

 

Fecioară

 

Astăzi nu debordezi de energie și începi săptămâna cu un nivel scăzut. Ai acumulat multă oboseală și fizică și psihică. Poate unele dintre motive au legătură cu niște frământări ale tale interioare din planul sentimental sau cel profesional. Recomandarea astrelor este să te înconjori de prieteni sau oameni dragi, care ar putea să te scoată din starea în care ai intrat.

 

Balanță

 

Astăzi Soarele în tranzit prin casa prietenilor intră într-o opoziție cu Saturn din casa iubirii, aventurilor romantice, distracției și petrecerii timpului într-un mod plăcut. Așadar, s-ar putea să existe mai multe tensiuni între tine și prietenii tăi sau în raport cu partenerul de cuplu, pentru că nu reușiți să ajungeți la un numitor comun legat de cum veți petrece ziua. Planurile pot fi date peste cap de o situație, care apare neașteptat.

 

Scorpion

 

Atenție, astăzi, dacă lucrezi, la relațiile cu superiorii, pentru că Soarele din casa carierei intră într-o opoziție cu Saturn, planeta restrictiilor! Nici acasă lucrurile nu stau mai roz. Caută să nu faci acuzații, să critici sau să arunci replici, pe care le poți regreta și cel mai important: nu amesteca treburile de serviciu cu cele personale!

 

Săgetător

 

Axa cunoașterii, informațiilor, învățării, călătoriilor, perfecționării profesionale și principiilor de viață este activată de opoziția dintre Soarele din zodia Leu și Saturn în tranzit prin zodia Vărsător. Pot să apară tensiuni, să ai puncte de vedere diferite de cele ale partenerului sau ale celor cu care lucrezi, să amâni o plecare în afara orașului sau să ai parte de evenimente neașteptate într-o călătorie.

 

Capricorn

 

Deși opoziția dintre Soarele din zodia Leu cu Saturn din zodia Vărsător, care dinamizează axa financiară, ar putea să-ți aducă amânări sau blocaje în rezolvarea anumitor chestiuni financiare, situația poate fi îmbunătățită dacă nu renunți atunci când întâmpini probleme. Dacă nu ai fost atentă cu bugetul în ultima perioadă, ai putea începe să te reorganizezi.

 

Vărsător

 

Opoziția care se formează astăzi pe axa relațională, dintre Soarele în tranzit din casa relațiilor și Saturn în tranzit prin casa personalității tale vine să scoată în evidență anumite chestiuni care trebuie rezolvate în legătură cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care interacționezi la serviciu.

 

Pești

 

Posibil astăzi să ai parte de o zi dificilă dacă ești nevoită să lucrezi sau dacă apar neașteptat niște probleme de sănătate. Dacă în planul profesional lucrurile par să nu meargă în direcția bună, nu te panica, pentru că înseamnă că trebuie să te reorganizezi, să faci o schimbare.

related posts

Modifică setările cookies