Horoscop zilnic 15 august. Leii au parte de surprize în carieră, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sambata, 15 august 2020.


Berbec

Evenimentul astral important de astăzi este retrogradarea lui Uranus, planeta schimbărilor, prin zodia Taur, prin casa banilor și a bunurilor de valoare. Așadar, de azi înainte, până la finalul anului, vei începe o reevaluare a situației financiare, iar astrele te invită la schimbarea obiceiurilor financiare.

Taur

Evenimentul astral de astăzi este retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilă, prin semnul nașterii tale. Prin urmare, ești invitată la o autoanaliză până la finalul anului. Atenție la reacțiile și atitudinea pe care o vei avea în următoarea perioadă, pentru că este posibil să surprinzi pe cei apropiați, dar și pe cei cu care lucrezi.

Gemeni

Începând de astăzi și până la finalul anului urmează o perioadă în care îți vei analiza viața personală, relația cu partenerul și vei începe un proces de introspecție privind reevaluarea credințelor și principiilor de viață. Responsabil de aceste lucruri este Uranus, planeta schimbărilor, care de astăzi intră în retrogradare.

Rac

Cu Uranus, planeta schimbărilor, retrograd de astăzi în sectorul asociat prietenilor, proiectelor și vieții sociale, vei începe o reevaluare a persoanelor care fac parte din anturajul tău. Până la finalul anului, cercul tău de prieteni se va restrânge și îi vei păstra alături de tine doar pe cei care merită.

Leu

Începând de astăzi, Uranus, planeta surprizelor și a schimbărilor bruște, își începe retrogradarea prin zodia Taur, în sectorul asociat sferei socio-profesionale și a imaginii tale. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni, în care se vor întâmpla o serie de evenimente surpriză în carieră, care te vor îndemna să-ți reevaluezi situația și direcția profesională. Este recomandat să nu iei decizii bruște și să încerci să ieși prea mult în față, pentru că atitudinea și reacțiile tale ar putea să-ți strice imaginea.

Fecioară

Începând de astăzi Uranus, planeta neprevăzutului, își începe retrogradarea prin zodia Taur, prin sectorul asociat planurilor de viață, a schimburilor de experiență profesională, a studiilor, dar și a sistemului de principii și valori după care te ghidezi în viață. Așadar, o serie de evenimente care vor avea loc în aceste domenii îți vor schimba sistemul de valori.

Balanță

Începând de astăzi și până la finalul anului, Uranus, planeta schimbărilor va retrograda prin sectorul asociat banilor deținuți împreună cu partenerul, prin casa transformărilor produnde, dar și a intimității. Așadar, urmează o perioadă în care se vor întâmpla o serie de evenimente neprevăzute, cu impact emoțional, care te vor face să-ți evaluezi atitudinea în sfera financiară, dar și în fața vieții.

Scorpion

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, începe să retrogradeze prin zodia Taur, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și a parteneriatelor de afaceri. Prin urmare, până la finalul anului, vor exista o serie de evenimente neprevăzute în relațiile cu ceilalți, care te vor face să începi o reevaluare a acestora.

Săgetător

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, începe să retrogradeze prin zodia Taur, în sectorul asociat muncii și sănătății și până la finalul anului va aduce tot felul de evenimente și situații neașteptate în planul profesional. Totodată, te invită la reevaluarea relațiilor de la locul de muncă, a condițiilor de muncă, a programului, iar în ce privește stare de sănătate, prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

Capricorn

Începând de astăzi și până la finalul anului, Uranus, planeta schimbărilor bruște, va retrograda prin zodia Taur, în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, activităților de creație, artistice și copiilor. Așadar, situațiile și evenimentele care vor avea loc în aceste domenii pot să aducă unele tensiuni și să începi o reevaluare a relațiilor de iubire, a sentimentelor pe care le ai față de partener, dar și în ce privește relația cu copiii.

Vărsător

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, dar și guvernatorul tău, retrogradează prin sectorul vieții de familie, al căminului și al patrimoniului. Până la finalul anului vor apărea tot felul de situații neașteptate în relațiile de familie și vei începe o reevaluare a acestora. Nu puține vor fi momentele în care vor exista tensiuni și conflicte, așa că încearcă să dai dovadă de diplomație și calm!

 

Pești

 

Uranus, planeta schimbărilor bruște, își începe de astăzi retrogradarea prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, negocierilor, deplasărilor și întâlnirilor de afaceri. Prin urmare, până la finalul anului este posibil să apară tot felul de situații neprevăzute în aceste domenii, care vor sta sub semnul surprizelor.

related posts

Modifică setările cookies