Horoscop zilnic 15 decembrie 2020. Taurii sunt tentați de o relație intimă secretă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 15 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral al zilei de astăzi este trecerea lui Venus în semnul Săgetătorului, în sectorul asociat călătoriilor, lărgirii orizonturilor, a sferei sociale și a străinătății. Așadar, Venus îți poate aduce o poveste de dragoste cu cineva din străinătate, cunoscut la un schimb de experiență profesional, educațional sau te poți aventura într-o relație, doar de dragul de a experimenta.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge în zodia Săgetător, pe domeniul casei financiare și a intimității. Așadar, crește pasiunea în cuplu, în relațiile intime și ești tentată să începi relații secrete. Totodată, te preocupă sectorul financiar, unde vei avea parte de intrarea unor sume de bani sub formă de cadouri sau mici atenții.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și planeta iubirii, ajunge în zodia Săgetător, în casa asoaciată mariajului, relațiilor și parteneriatelor, așa că vei simți din plin razele sale benefice. Dacă ai avut neînțelegeri cu partenerul, acum se pot rezolva, au loc împăcări, petreceți timpul împreună și căutați activități care să vă relaxeze pe amândoi. Totodată, dacă ești singură, te caută cineva din străinătate, cu care poți începe o poveste de iubire.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul asociat muncii și sănătății. Astfel, relațiile de serviciu se îmbunătățesc, muncești mult mai ușor, ai ajutor din partea colegilor. Micul benefic ar putea să te ajute să-ți schimbi serviciul, dacă asta îți dorești și vei știi să te folosești de oportunitățile, care îți ies în cale.

 

Leu

 

Cu Venus în zodia Săgetător, în sectorul asociat iubirii, aventurii, creativității, copiilor si valorificării unui talent, vei fi deschisă aventurilor în iubire, îți vei dori să experimentezi, să trăiești viața șa la cote înalte, să nu fii constrânsă și vei merge către cei care își oferă libertate să te desfășori.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul care indică viața de familie, relația cu părinții, locuința. Așadar, s-ar putea să poți duce la capat un plan de redecorare, reamenajare a locuinței. Cum Venus este guvernatoarea casei banilor, este posibil să primești ajutor financiar de la familie.

 

Balanță

Sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al învățării, acumulării de cunoștințe, al deplasărilor și al relațiilor cu frații, se activează începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus în zodia Săgetător. Vei beneficia de razele sale benefice în toate procesele de comunicare, de susținere a proiectelor, lucrări, interviuri, vei socializa mai mult și vei comunica cu prieteni sau rude aflate în străinătate.

 

Scorpion

 

Tranzitul lui Venus prin zodia Săgetător, începând de astăzi, prin sectorul financiar, va opera în chip favorabil, deoarece vei avea parte de sume de bani, care intră în conturile tale. Munca ta va fi răsplătită, poți încheia o serie de colaborări profitabile, iar conturile tale se vor umple.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, vei beneficia de prezența planetei Venus, micul benefic, în semnul nașterii tale. Așadar, vei avea farmec, dispoziție de flirt, cuceriri, o stare de bine sau îmbunătățirea stării de sănătate și îți poți schimba look-ul sau garderoba.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și planeta iubirii, ajunge în zodia Săgetător, pe domeniul asociat subconștientului, al izolării, meditației, introspecției și trecutului. Cum Venus este guvernatoarea casei iubirii, poți face un bilanț în dragoste, îți analizezi sentimentele, încerci să-ți dai seama ce anume îți dorești de la partener. Totodată, vei fi mai reținută în a-ți declara sentimentele, iar dacă apare cineva din trecutul tău, ești tentată să reiei o relație.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor din care faci parte, planurilor și proiectelor pe termen lung, dar și vieții sociale, care devine activă. Vei socializa mai mult și vei fi deshisă să te implici în proiecte, în care spiritul tău liber să nu fie constrâns, mai ales că energia lui Venus în Săgetător ți se potrivește ca o mănușă.

 

Pești

 

Venus, micul benefic, ajunge, astăzi, în zodia Săgetător, în sectorul asociat carierei, ambițiilor profesionale, imaginii și statutului personal și-ți va susține planurile în sectorul profesional, relațiile cu șefii, cu persoane sau instituții din străinătate. Totodată, te poți îndrăgosti de un șef, de o persoană cu putere de decizie sau de cineva din străinătate.

 

related posts

Modifică setările cookies