Horoscop zilnic 15 decembrie 2021. Berbecii au noroc la bani, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize de natură financiară în regimul banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau dintr-o activitate extraprofesională. Ți se răsplătește efortul cu o primă sau un bonus. Atenție, dacă mergi la cumpărături, pentru că este posibil să depășești cu mult bugetul stabilit pentru cadouri!

 

Taur

 

Primești, astăzi, vești de la prieteni din străinătate sau poate te pregătești să pleci într-o călătorie mult așteptată și îți începi vacanța înainte de Crăciun. Posibil evenimentele zilei de astăzi să fie neașteptate și cu multe surprize presărate, așa că pregătește-te să faci față provocărilor!

 

Gemeni

 

S-ar putea să primești sub formă de cadou o sumă de bani și este binevenită deoarece aveai nevoie să faci cumpărături pentru cadouri. Totodată, îți faci niște socoteli și ești mâhnită că este posibil să pierzi o colaborare. Nu dispera, pentru că alta nouă îi va lua locul de la începutul anului viitor!

 

Rac

 

S-ar putea ca o întâlnire cu prietenii să se amâne sau să apară surprize și evenimente neașteptate în derularea unui proiect. În planul relațiilor este posibil să ajungi la un numitor comun cu partenerul de cuplu privind planurile voastre de viitor, privind o călătorie sau o deplasare în afara orașului.

 

Leu

 

Partenerul vine, astăzi, cu vești neașteptate legate de sfera profesională. Posibil să facă o schimbare majoră și acest lucru ar putea să te afecteze și pe tine pentru că este vorba de timpul petrecut împreună, care se poate micșora în următoarele luni.

 

Fecioară


Posibil, în urma unei ședințe la care ai participat zilele trecute, să aibă loc niște modificări în programul de lucru și în sarcinile curente pe care le ai de îndeplinit. Luna îți traversează sectorul călătoriilor și al relațiilor cu străinătatea, așa că s-ar putea să te caute cineva care nu locuiește în țară sau să primești o invitație să ieși în oraș.

 

Balanță

 

Discuții despre bani ai și astăzi și s-ar putea să pierzi o sumă de bani dacă nu ești atentă, așa că mai bine evită cumpărături în magazin sau online! Dacă ești părinte, s-ar putea să ai mici dispute cu copiii din cauza unor reguli pe care nu vor să le respecte. Dacă ești singură, ești nemulțumită că nu ți se leagă lucrurile în planul sentimental.

 

Scorpion

 

Ești pe punctul de a te îndrăgosti de cineva din grupul tău de prieteni, pe care acum îl vezi cu alți ochi. Întâmplător ați ajuns să vorbiți mai mult, să vă faceți complimente și totul să ducă spre o întâlnire romantică. Cooperează cu aspectele și bucură-te de clipele petrecute împreună!

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, să apară surprize în regimul banilor, să fii nevoită să împrumuți o sumă de bani pentru a achiziționa ceva sau umbli la conturile de economii, să-ți faci treburile, până îți intră bani în conturi. Este o perioadă aglomerată și trebuie să-ți prioritizezi treburile înainte de sărbători, să fii gata cu toate la timp.

 

Capricorn

 

Te preocupă viața sentimentală tot mai des în ultima perioadă și dacă ești singură și dacă faci parte dintr-un cuplu. Îți dorești o schimbare și s-ar putea să se apropie, numai că trebuie să fii atentă în jurul tău. S-ar putea să faci pasiune pentru cineva nepotrivit pentru tine, însă îți vei da seama mai tărziu când vor începe să apare diferențele de mentalitate.

 

Vărsător

 

Astăzi vrei să faci schimbări în casă, să te apuci de curățenie, să muți mobila. Ai nevoie urgent de o schimbare, să-ți pui în practică ideile și să-ți faci un loc al tău unde să te relaxezi. În planul profesional faci niște comisioane, închei niște contracte extraprofesionale, care-ți măresc veniturile în perioada următoare.

 

Pești

 

Astăzi, faci deplasări, ai întâlniri și stai mai mult la povești cu prietenii sau cu colegii de serviciu pentru a implementa un proiect nou. Ai dispoziție de a învăța lucruri noi și ești deschisă unor propuneri de a participa la cursuri de dezvoltare sau perfecționare profesională. Pe seară, ai parte de o surpriză de la vecini.

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Tocăniță franțuzească de pui

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies