Horoscop zilnic 15 decembrie 2022. Leii au parte de o dezamăgire în plan sentimental, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 15 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi agitată la serviciu, mai ales că faci eforturi să duci niște negocieri sau să prezinți un raport anulal. Șefii te vor felicita pentru munca depusă și pentru faptul că faci parte din echipă. Pe de altă parte, aspectul astral care se formează între Soare și Neptun îți aduce deschidere către planul spiritual. S-ar putea să ai niște revelații și conștientizări.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru intrarea în posesia unor sume de bani. S-ar putea să apelezi și la prieteni să te ajute cu un împrumut sau să-ți returneze mai repede o datorie. În planul sentimental traversezi o perioadă în care ai stabilitate. 

 

Gemeni

 

Astăzi te preocupă treburile gospodărești și cumpărăturile pentru sărbători. S-ar putea să apelezi și la conturile de economii sau la cardurile de credit, mai ales dacă găsești niște oferte pe care nu vrei să le ratezi. De asemenea, vrei să reamenajezi spațiul de locuit, să faci niște schimbări.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi îți traversează sectorul deplasărilor. Posibil să rezolvi niște chestiuni administrative ale casei, iar la serviciu ai mai multe întâlniri cu cei cu care desfășori activități. Faceți planul pentru anul ce vine și analizați activitatea pe anul ce se încheie.


Leu

 

Posibil astăzi să încasezi niște sume de bani de la serviciu, care vin neașteptat. De asemenea, ai multe de cumpărat, așa că banii vin tocmai bine în conturile tale. La serviciu s-ar putea să ai parte de o zi aglomerată, însă situațiile încurcate se rezolvă foarte repede. În planul sentimental ai o dezamăgire.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează și astăzi casa personalității și ești foarte organizată în tot ce întreprinzi și acasă și la serviciu. Planul relațional este puțin tensionat de rezolvarea unor acte sau intrarea în posesia unor documente oficiale.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi aduce mult stres și suprasolicitare la locul de muncă. Chiar dacă lucrezi în regim de telemuncă, vei resimți foarte dificilă toată ziua, pentru că apar tot felul de probleme pe care trebuie să le rezolvi. S-ar putea să-ți amâni niște ieșiri sau întâlniri cu prietenii, pentru că va fi nevoie să stai peste program.


Scorpion

 

Astăzi trebuie să înveți să nu mai ai așteptări de la prieteni, pentru că altfel vei fi permanent dezamăgită. Recomandarea astrelor este să clarifici anumite chestiuni. Planetele din casa comunicării te vor ajuta să lămurești o situație care trenează de mai mult timp. Și-n planul sentimental s-ar putea să ai niște discuții lămuritoare.

 

Săgetător

 

Din punct de vedere profesional traversezi o perioadă foarte bună, cu activități care îți aduc stabilitate financiară pe termen lung. În ce privește planul relațional, mai ai ceva de lucrat la relația cu partenerul de cuplu, dar lucrurile se îndreaptă în direcția bună.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să faci o figură frumoasă în cadrul unei prezentări, să impresionezi prin cunoștințe și experiența acumulată de-a lungul timpului. De asemenea, ai intenția să începi niște cursuri de perfecționare sau să-ți programezi o vacanță în străinătate. Dacă ești singură, poți cunoaște o persoană de care să te simți atrasă din prima clipă.

 

Vărsător

 

Relațiile cu familia se îmbunătățesc, este armonie și înțelegere și începi să te simți bine cu cei dragi. Relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să fie tensionată astăzi din cauze financiare, mai ales dacă nu reușești să fiți pe aceeași lungime de undă legat de cumpărăturile de Crăciun. Dacă știi cum să pui problema, vei avea numai de câștigat.

 

Pești

 

Astăzi te preocupă chestiunile gospodărești și s-ar putea să apelezi la partener pentru unele cumpărături sau vă sfătuiți împreună și faceți shopping online, dacă nu aveți timp de pierdut în trafic sau prin magazine. La serviciu, s-ar putea să fii cooptată într-o nouă echipă sau proiect.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies