Horoscop zilnic 15 februarie 2018.  Racii isi indeplinesc o dorinta, vezi ce se intampla cu Scorpionii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 februarie 2018.


BERBEC

Ai ceva ingrijorari cu privire la job si la responsabilitatile pe care le ai. Nu esti convinsa ca primesti aprecierile pe care le meriti si extenuarea pe care o simti te face sa crezi ca ar trebui sa iei o pauza.

TAUR

Astazi apelezi la fondul de economii pe care l-ai strans, pentru a-ti face o placere de la care te abtii de mult timp. Nu vrei sa mai amani um rasfat pe care consideri ca il meriti si petreci o zi in oras, de una singura.

GEMENI

Simti nevoia sa iti spui parerea in legatura cu unele reactii pe care persoana iubita le are fata de tine. Simti ca are nemultumiri legate de tine, pe care nu ti le spune, iar tu nu vrei sa ii calci pe urme.

RAC

Nu stii exact cum si de ce, insa astazi sunt sanse mari sa ti se indeplineasca o dorinta pe care o aveai de mult timp. O persoana draga te surprinde si iti face un cadou sau o invitatie pe care o asteptai cu inima deschisa.

LEU

Incepi sa iti programezi concediul la care visezi de mult timp, iar ziua incepe destul de in forta pentru tine. Iti doresti sa inchei rapid tot ceea ce ai de facut, pentru a te putea dedica in totalitate vietii personale.

FECIOARA

Ai o zi incarcata, plina de proiecte legate de job. Programul tau este haotic si obositor, iar asta se vede in momentul in care ajungi acasa. Ai grija, tinzi sa te razbuni pe persoanele dragi pentru stresul de la job.

BALANTA

Se anunta o zi in care este indicat sa pastrati o oarecare distanta de persoanele care se afla in conflicte. Nu este deloc recomandat sa intrati intr-o astfel de valtoare, mai ales daca este vorba despre probleme care nu va afecteaza in mod direct.

SCORPION

Ai parte de o zi foarte buna la locul de munca, unde par sa se lege mai mult relatii de prietenie decat ai fi banuit. Persoane care nu iti erau foarte pe plac iti par acum mult mai interesante si astazi vei ajunge sa le cunosti mai indeaproape.

SAGETATOR

Astazi ai multe momente libere, in care te poti ocupa de organizarea unor treburi gospodaresti, pe care rareori apuci sa le duci la indeplinire atunci cand iti propui.

CAPRICORN

Inceputul zilei te prinde intr-o stare de spirit nu foarte buna, insa dupa a doua jumatate a zilei totul incepe sa prinda forma si te umpli de energie. Asta te ajuta sa recuperezi timpul pe care il pierzi de dimineata si te face sa te simti un pic mai bine in pielea ta.

VARSATOR 

Ai o zi atat de linistita cum nu ai mai avut de mult timp, insa nici macar tie nu iti este clar cum ai ajuns la aceasta performanta. De obicei te stresezi cat e ziua de lunga, pentru tot ce ai de facut, insa astazi pur si simplu esti calma si calculata.

PESTI

Partenerul de viata are ceva nemultumiri in legatura cu modul in care te comporti. Nu uita ca din cand in cand sa ii amintesti cat de important este pentru tine, in ciuda faptului ca pari foarte apropiata de toti cei dragi tie.

related posts

Modifică setările cookies