Horoscop zilnic 15 februarie 2020. Săgetătorii nu-și pot lua gândul de la o persoană iubită, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 15 februarie 2020. 


Berbec

Posibil astăzi să ai parte de evenimente cu puternic impact emotional. Indiferent de natural lor, vei da dovadă de stăpânire de sine. Toate au legătură cu sfera sentimentală, unde vrei o schimbare. Nu mai poți sta departe de o persoană pe care o dorești în viața ta de mai mult timp.

 

Taur

Posibil astăzi să primești o invitație de a pleca împreună cu partenerul și cu un grup de prieteni. Ai dialoguri plăcute și te înconjori de persoane cu care ai preocupări în comun și vă ghidați în viață după același sistem de valori. În ceea ce privește un proiect, pe care urmează să-l semnezi, primești niște sfaturi utile despre termenii pe care trebuie să îi adaugi.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi în care vei lucra la un proiect personal cu foști colegi, cu care vrei să deschizi o afacere. Planul tău merge ca pe roate și ai de partea ta și persoane cu funcție/autoritate, care te pot recomanda să preiei un proiect amplu.

 

Rac

Conjunctura astrală de astăzi anunță o zi favorabilă petrecerii timpului cu partenerul de cuplu într-un cadru romantic. Dacă au mai existat momente în care au existat neînțelegeri, astăzi vei uita de ele și vei trăi clipe pline de pasiune.

 

Leu

Astăzi te simți relaxată, ai mai multă răbdare și găsești energia necesară pentru a te implica în activități gospodărești. Ai relații bune cu membrii familiei, în special cu părinții, care-ți oferă un ajutor financiar.

 

Fecioară

Faci astăzi mai multe deplasări pe distanțe scurte și vei avea ocazia de a realiza ceva deosebit, despre care îți vei aminti toată viața. Evenimentele care au loc în sfera sentimentală vor fi precedate de o serie de întâmplări, care-ți vor deschide drumul către inima unei persoane de care te-ai îndrăgostit.

 

Balanță

Câștigi astăzi un premiu sau ai noroc într-o speculație financiară. În sfera sentimentală nu sunt excluse evenimente care să te ia prin surprindere. Planurile tale pe termen lung coincid cu cele ale partenerului, așa că nu vă rămâne decât să va bucurați de decizia luată.

 

Scorpion

Configurația astrală a zilei de astăzi aduce un suflu nou relației sentimentale. Ești echilibrată, relaxată și ai încredere în tine, iar pasiunea te va ajuta să-ți revitalizezi viața de cuplu. La serviciu urmează o perioadă dinamică, așa că profită de acest weekend și odihnește-te!

 

Săgetător

Posibil astăzi să ai tot felul de frământări și să-ți vină în minte lucruri din trecut legate de o persoană de care te-ai despărțit și de care îți este dor. Încearcă să te vindeci și să trăiești în present! Și uită-te în jurul tău, că ai destul de mulți pretendenți pe care nu îi vezi.

 

Capricorn

Astăzi, nu prea ești într-o dispoziție optimistă. Apar surprize la tot pasul și nu te aștepti ca întâlnirea și dialogul cu o prietenă să-ți deschidă ochii într-o problemă apărută în relație. Vrei mai multă acțiune în iubire și acest lucru nu se întâmplă. Poate dialogul cu partenerul ar putea să te ajute să-ți spui nemulțumirile.

 

Vărsător

Configurația astrală de astăzi cu planete pozitionate în semne de apă, îți va aduce multă inspirație și intuiție într-o situație pe care o ai de rezolvat la locul de muncă. Pe seară primești vești din străinătate de la rude/părinți, care îți trimit o sumă de bani.

 

Pești

Contextul astral de astăzi îți rezervă o surpriză din partea prietenilor, care îți organizează în avans o petrecere. Primești multe cadouri și te simți copleșită de câte persoane participă la această surpriză.

Pe PROTVPLUS poți vedea cele mai noi emisiuni și ediții PROTV!

related posts