Horoscop zilnic 15 februarie 2021. Săgetătorii lămuresc o situație în dragoste, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 15 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să recomanzi un prieten pentru un job. Pe de altă parte, încerci să-ți recuperezi o sumă de bani de la un alt prieten sau să faci rost de finanțare pentru un proiect pe care vrei să-l lansezi. În planul relațional, te afli față în față cu o propunere interesantă.

 

Taur

 

Posibil astăzi să-și oferi ajutorul cuiva care are nevoie de susținere morală, dar și financiară pe termen lung. Simți că te face fericită să dai o mână de ajutor și nu mai stai pe gânduri. La locul de muncă, ai parte de surprize neașteptate sau propuneri tentante de job/colaborări.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să primești ajutor de la cineva de la care nu te aștepți, care află că ai o problemă. Ești mai retrasă și concentrată pe problemele tale personale și nu socializezi prea mult, deși prietenii îți fac invitație să ieșiți în oraș.

 

Rac

 

Un dialog cu un prieten sau cu cineva dintre colegii mai apropiați ar putea să-ți lămurească niște presupuneri ale tale legate de deciziile șefilor privind un proiect pe care ar trebui să îl primești. Îți dorești să te implici în cât mai multe activități pentru a-ți suplimenta veniturile.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri pe teme de principii, călătorii, studii, cursuri de perfecționare și vești de la persoane care locuiesc într-un alt oraș sau în străinătate. Te faci remarcată, străluncești așa cum ești obișnuită, iar în sfera profesională primești laude de la șefi.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Vei încasa bani și vei afla vești de la serviciu privind o mărire salarială sau primești un bonus / un beneficiu salarial.

 

Balanță

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce o situație în care va trebui să privești obiectiv relațiile tale parteneriale. Ai aflat niște secrete legate de partenerul tău și de faptul că acesta ți-a ascuns niște lucruri importante peste care, momentan, nu poți trece.

 

Scorpion

 

Contextul astral al zilei de astăzi își aduce preocupări pentru activitățile de la locul de muncă. Ești bucuroasă pentru că eforturile tale sunt apreciate. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau a unor joburi part-time, cineva din familie sau din grupul tău de prieteni ar putea să te recomande și să programezi un interviu.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru planul emotional, afectiv, pentru relațiile cu copiii. În dragoste, este un moment bun pentru a lămuri o situație. La locul de muncă, ar trebui să-ți dozezi energia în așa fel încât să poți face față sarcinilor și să respecți termenele limită.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi dinamică în planul familial, al chestiunilor care privesc locuința. Posibil vei fi nevoită să rezolvi o situație cu un impozit sau o taxă. Dacă vrei să valorifici un imobil, ai putea găsi, astăzi, soluția sau persoana cu care să închei un contract.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să faci niște deplasări pentru a rezolva chestiuni ale casei sau firmei. Este favorizată comunicarea, iar în deplasările tale este posibil să întâlnești pe cineva de la care nu mai ai vești de o bună bucată de vreme. Pe tot parcursul zilei, vei avea noroc la informații care te vor ajuta în demersurile tale.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru încasarea unor sume de bani, pentru achitarea unor plăți, utilități și rate. În partea a doua a zilei, pentru că bugetul îți permite, pleci la cumpărături să-ți împrospătezi garderoba și este posibil să te oprești și la un salon de înfrumusețare.

 

Olimpiada Mamicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravidă despre greutatea corporală în timpul sarcinii

 

 

related posts

Modifică setările cookies