Horoscop zilnic 15 februarie 2022. Berbecii au parte de clipe de pasiune și trăiri intense, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 15 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi bună pentru a lucra la un proiect unde ai nevoie de inspirație și creativitate. Vei avea rezultate minunate și munca îți va fi apreciată. În ce privește viața personală, îți dorești să trăiești viața la cote înalte și ai parte de clipe de pasiune și trăiri intense.

 

Taur


Registrul astral de astăzi aduce evenimente și tensiuni în familie. Posibil să fii nevoită să rezolvi niște chestiuni care au legătură cu spațiul de locuit. Relația cu părinții poate deveni mai tensionată din cauza mentalităților diferite și a unor chestiuni de natură patrimonială.

 

Gemeni

 

Astăzi ceri ajutorul unor prieteni apropiați sau unor vecini pentru a te ajuta într-o situație care apare neașteptat. Totodată, afli vești și din străinătate sau despre rudele partenerului. Posibil vei face și mai multe deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni birocratice pe la diferite instituții.

 

Rac


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, administrarea unor sume pe care le-ai încasat de curând. Chiar dacă nu ți se cere ajutorul, s-ar putea să te oferi să ajuți pe cineva din familie cu o sumă pe termen scurt.

 

Leu


Luna îți traversează astăzi zodia și este posibil să apară o situație în care să intri într-o confruntare cu reprezentanții unor instituții de unde ai de luat niște documente. Și la serviciu este posibil să apară unele dispute cu șefii din cauza unor tensiuni care mocnesc de mai mult timp. Până la finalul zilei trebuie să faci față mai multor provocări.

 

Fecioară

 

Astăzi, Luna ajunge în zodia Leu, pe sectorul asociat subconștientului, activând axa cardio-vasculară, așa că ar fi bine să stai departe de factorii de stres, care te pot destabiliza și fizic și psihic. La serviciu este posibil să apară unele situații care-ți aduc nemulțumiri.

 

Balanță


Relațiile de prietenie pot fi puse, astăzi, la încercare din cauza unor persoane care se amestecă într-o chestiune de familie sau care are legătură cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură și ieși la un eveniment cu prietenii, te poți îndrăgosti de cineva din anturaj.

 

Scorpion

Astăzi, apar situații dificile în carieră și-n relația cu șefii, însă vei reuși să faci față provocărilor profesionale. Luna plasată în casa imaginii îți poate aduce un succes, asumarea unor decizii și afirmare.

 

Săgetător

 

Realizezi astăzi că trebuie să te prefecționezi profesional dacă vrei să câștigi mai mulți bani. Posibil să iei o decizie importantă zilele acestea. În partea a doua a zilei, apare o problemă de conștiință, de principii sau privind sistemul de valori după care te ghidezi în viață.


Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează axa financiară, respectiv sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Atenție, dacă ai de semnat un contract sau la tot ce înseamnă bunuri, moșteniri, bani deținuți în comun cu partenerul sau cu alți terți!

 

Vărsător

 

Astăzi, s-ar putea să te asociezi cu cineva într-o afacere sau ai gânduri să începi o activitate profesională împreună cu partenerul de cuplu. Chiar dacă relațiile parteneriale nu vor fi ușor de gestionat, reușești să pui bazele unui parteneriat de durată.

 

Pești

 

Axa sănătății, respectiv axa cardiovasculară este activată astăzi, așa că ar fi recomandat să nu te suprasoliciți. Mai bine îți iei câteva zile libere până te reechilibrezi și trece încărcătura astrală. La serviciu se anunță o zi aglomerată, iar randamentul nu va fi cel așteptat de către șefi.

related posts

Modifică setările cookies