Horoscop zilnic 15 februarie 2023. Taurii sunt dezamăgiți de cineva din anturaj, ce se întâmplă Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția care se formează între Venus și Neptun, din casa frământărilor interioare și trecutului, ar putea să-ți răscolească amintirile și să-ți faci planuri cu o persoană din trecut, dar care să nu iasă așa cum îți dorești. Tranzitul Lunii prin casa principiilor de viață, s-ar putea să te ajute să iei o decizie importantă.

 

Taur

 

Venus, guvernatoarea ta, formează o conjuncție cu Neptun, din casa planurilor de viitor și a relațiilor de prietenie. S-ar putea să-ți faci prea multe iluzii cu privire la un proiect, care momentan nu poate fi realizabil. De asemenea, este posibil cineva din anturaj să te dezamăgească. În partea a doua a zilei, ai intuiție într-un context financiar.

 

Gemeni

 

Venus, guvernatoarea casei iubirii, formează, astăzi, o conjuncție cu Neptun din zodia Pești și este posibil să-ți faci planuri cu o persoană din trecut, care să nu răspundă așa cum ți-ai imaginat tu. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi este posibil să iei inițiativa și să rezervi un sejur.

 

Rac

 

Posibil astăzi să decizi să reiei niște cursuri, să obții o calificare sau să rezolvi chestiuni birocratice, să obții niște acte de la o instituție publică. Dacă îți dorești o avansare profesională, este posibil să fii dezamăgită de discuția pe care o vei avea cu unul dintre șefi.

 

Leu

 

Posibil să ai nevoie de un credit sau un împrumut și-ți faci niște socoteli. Caută și sfătuiește-te și cu partenerul de cuplu înainte să iei o decizie de natură financiară! De asemenea, conjuncția care se formează între Venus și Neptun din casa intimității ar putea să te ajute să te reconectezi cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă casa și activitățile gospodărești, dar și achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare. Este posibil să apelezi la cardurile de credit dacă nu ai răbdare să te consulți și cu partenerul de cuplu, să vezi de ce sume dispuneți. Dacă ești singură, conjuncția care se formează între Venus și Neptun din casa relațiilor, vine să-ți aducă perechea. Trebuie doar să fii deschisă.

 

Balanță

 

Sectorul comunicării și gândirii este activat astăzi de tranzitul Lunii, așa că ai putea să porți niște dialoguri la serviciu, cu colegii, partenerul sau privind începerea unor cursuri. Pe de altă parte, Venus, guvenatoarea ta, formează o conjuncție cu Neptun, din casa muncii, semn că poți înregistra niște succese la serviciu. Atenție, însă, și nu te lăsa pacălită de o promisiune din partea șefilor!

 

Scorpion

 

Luna îți traversează casa banilor, așa că este posibil să încasezi o sumă de bani sau să cheltui mai mult pe o surpriză pe care dorești să o faci partenerului de cuplu. Pe de altă parte, conjuncția pe care Venus, guvernatoarea casei relațiilor, o formează cu Neptun, din sectorul sentimental, anunță o perioadă favorabilă poveștilor de iubire.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și-ți aduce mult optimism și voie bună, încredere în forțele proprii și  dispoziție de aventură, flirt sau cuceriri. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Venus și Neptun din zodia Pești vine să-ți aducă preocupări pentru casă, o renovare, reamenajare, dar este posibil să nu ai fondurile financiare necesare pentru a finaliza niște lucrări.

 

Capricorn

 

Sectorul comunicării este activat de conjuncția dintre Venus și Neptun din zodia Pești. S-ar putea să-ți parvină niște informații sau vești care să nu te mulțumească sau să apară dezamăgiri. La serviciu, știi cum să pui problema astfel încât să obții o mărire salarială, însă s-ar putea să fie amânată.

 

Vărsător


Conjuncția care se formează între Venus și Neptun din zodia Pești, din casa banilor, este posibil să-ți aducă așteptări nerealiste în legătură cu un contract sau o colaborare. Verifică bine termenii contractului, pentru că este posibil ca munca depusă să nu fie remunerată corect!

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, casa carierei, șefilor, autorităților, și este posibil să ai niște discuții importante legate de carieră sau privind proiectele viitoare. Conjuncția care se formează între Venus, micul benefic, și Neptun, din zodia Pești, îți aduce șanse și oportunități profesionale, dar și visare, romantism și trăriri sufletești intense.

 

related posts

Modifică setările cookies