Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021. Taurii rezolvă o problemă de natură financiară, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 15 ianuarie 2021.


Berbec

Dacă ți-ai propus ca astăzi să impresionezi, să captezi atenția cu orice preț, este posibil să reușești, însă nu te avânta în acțiuni riscante, care privesc imaginea dar și situația financiară! Posibil să vrei să obții o sumă de bani dintr-un proiect online sau dintr-o tranzacție care a avut loc pe internet.

Taur

Contxtul astral de astăzi îți aduce ocazia să rezolvi o problemă de natură financiară și să te oblige să faci o schimbare în planul profesional. Nu sunt excluse initiative riscante și ar fi recomandat să faci lucrurile treptat, să le gândești înainte și să ții cont de interesul tău, nu de al altora.

Gemeni

Astrele te avertizează că este posibil să apară confruntări în relație, în ce privesc principiile și convingerile voastre de viață. Sau poate relația cu cineva din străinătate nu funcționează așa cum ai crezut la început. 

Rac

Ai astăzi dialoguri mai lungi cu partenerul de cuplu legate de viața voastră de familie, de administrarea resurselor comune, pe care doriți să le investiți într-un bun de valoare. Posibil și chestiuni intime să le abordezi, dacă simți că nu mai merg lucrurile între voi ca la începutul relației. 

Leu

Viața de cuplu ar putea fi marcată de schimbări neașteptate, de conflicte și de răsturnări de situație, dacă nu vei știi cum să gestionezi, la timp, niște probleme sau o criză apărută. Dacă v-ați făcut un plan pe termen lung este posibil ca acesta să se schimbe și să aibă nevoie de o revizuire. Dorința ta de libertate poate fi unul dintre motivele disputelor voastre.

Fecioară

Posibil astăzi să ai parte de schimbări la locul de muncă, să discuți cu șefii despre sarcinile și activitățile pe care le desfășori și să afli că se schimbă procedurile sau programul. Ești nemulțumită de unele lucruri, dar te lași purtată de val și încă nu-ți dai seama dacă profesional mergi în direcția potrivită.

Balanță

Viața ta afectivă este intensă astăzi și marcată de o situație neașteptată, care te ia prin surprindere. Îți dorești să trăiești clipe de pasiune, simți nevoia de aventură și de a experimenta în planul erotic, însă riști să ajungi într-o relație, care-ți poate da viața peste cap.

Scorpion

Un eveniment neprevăzut ar putea să apară astăzi în familie sau în chestiunile gospodărești ale locuinței. Posibil să fii nevoită să achiziționezi ceva pentru casă sau doar te sfătuiești cu partenerul de cuplu, faceți un bilanț financiar, pentru că aveți intenția să faceți o schimbare de casă sau poate doar o renovare.

Săgetător

Contextul astral de astăzi încurajează dialogul cu partenerul de cuplu, dar și cu partenerii de afaceri, cu colegii sau echipa cu care desfășori activități. Vei avea idei originale, pe care vrei să le transpui imediat în practică, mai ales că ai nevoie de suplimentarea veniturilor.

Capricorn

Contextul astral de astăzi prevestește un câștig neașteptat provenit dintr-o investiție, dintr-o idee care a devenit proiect sau poate este vorba despre niște cheltuieli neprevăzute care apar. Ai grijă și evită să faci speculații sau investiții riscante în planul financiar!

Vărsător

Pastreză-ți calmul, astăzi, în relațiile cu ceilalți, mai ales în adminstrarea finanțelor sau dacă ai de recuperat niște sume de bani de la familie sau de la cei cu care desfășori activități extraprofesionale!

Pești

Ai putea, astăzi, să-ți faci cunoscute ideile în planul profesional sau să-ți îmbogățești cunoștințele prin participarea la un workshop, seminar, curs de dezvoltare profesională. Este favorizată comunicarea și interacțiunea cu alte persoane. Posibil să primești și niște vești care să te îndemne la introspecție.

Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

related posts

Modifică setările cookies