Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022. Scorpionii au parte de un eveniment cu impact emoțional în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 15 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi vei fi foarte dezamăgită la aflarea unor vești, care privesc prietenii sau un proiect profesional în care ești implicată. În relația cu partenerul de cuplu pot să apară unele tensiuni din cauza comunicării defectuoase dintre voi. Poate ar trebui să vă așezați să discutați ce anume vă nemulțumește, pentru a nu mai exista mereu o stare de tensiune.

 

Taur

 

Dacă ești tentată să faci niște achiziții de bunuri în valoare mai mare sau extravagante, poate ar trebui să te gândești de două ori înainte. Nu de alta, dar contextul zilei anunță pierderi sau decizii mai puțin bune, din cauza faptului că te lași influențată de prieteni.

 

Gemeni

 

Deși este o zi de weekend muncești și ești foarte activă în toate domeniile vieții de familie, profesional sau în ce privește relația cu prietenii, care încep să te invite la diverse evenimente. Nu prea ești dispusă să ieși, deși știi că ți-ar face bine o ieșire, pentru că ai alte lucruri urgente de făcut.

 

Rac


Din punct  de vedere al sănătății nu te afli în cea mai bună formă și alegi să te odihnești mai mult astăzi, să-ți reîncarci bateriile. S-ar putea ca o situație petrecută la serviciu, care are legătură cu relația cu șefii, să te fi afectat. În partea a doua a zilei, când Luna începe să-ți traverseze zodia, pare că-ți mai revii și programezi o întâlnire cu prietenii pe seară. 

 

Leu


Planurile pe ziua de astăzi s-ar putea da peste cap, pentru că apar evenimente neașteptate de la prieteni sau de la partenerul de cuplu. Decizi în partea a doua a zilei să lucrezi la un proiect personal. Vei lua legătua cu persoane cu care ai pasiuni comune, pentru a cere niște sfaturi.

 

Fecioară

 

Se anunță o zi în care ești foarte organizată în treburile casnice, mai ales dacă ai treburi restante. Din punct de vedere al sănătății s-ar putea să apară mici disfuncții organice, dar dacă încerci și te odihnești mai mult, reușești să te reechilibrezi. Pe seară iei legătura cu prietenii și stabiliți o întâlnire.

 

Balanță

 

Ești foarte supărată și nemulțumită de o situație de la serviciu, de volumul de muncă și de lipsa de comunicare care există între colegi. În partea a doua a zilei, dacă ești părinte, ai niște discuții mai aprinse cu copiii și încerci să adopți un program nou, pe care aceștia nu vor să-l respecte. Dacă ești singură, în planul sentimental apar dezamăgiri pentru că ai cunoscut pe cineva de curând și ai crezut că vă veți apropia mai mult.

 

Scorpion

 

Un eveniment cu impact emoțional în sfera sentimentală poate să apară astăzi și tot ce ți-ai propus se amână. În partea a doua a zilei, șansele sunt mari să te mobilizezi și să nu renunți la planurile și proiectele la care trebuie să lucrezi. 

 

Săgetător

 

Astăzi primești vești de la familia partenerului de cuplu și nu toate sunt plăcute. Te îngrijorează și administrarea unui bun imobiliar sau dacă ai în plan să faci o mutare, se schimbă termenii unui contract din punct de vedere financiar. Nu sunt recomandate speculații financiare, accesare de credite sau împrumuturi în perioada următoare. Cel mult achiziționarea unor cursuri sau materiale pentru o recalificare profesională, o școală de șoferi sau niște ateliere online.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi cu multă muncă, însă atenție dacă trebuie să lucrezi pentru serviciu sau într-un proiect personal, pentru că s-ar putea să ai parte de niște informații incomplete sau incorecte! Fii foarte atentă pentru a nu fi obligată să reiei totul de la capăt!

 

Vărsător

 

Te preocupă sfera sentimentală, relația cu persoana iubită. Totodată, îți analizezi sentimentele și s-ar putea să faci niște gesturi sau acțiuni care să-l facă pe partener să sufere, chiar dacă nu ai avut intenția de a-l răni. 

 

Pești

 

Astăzi apar probleme în familie, tensiuni cu părinții sau cu partenerul din cauza unor chestiuni locative, administrarea unui imobil, o mutare sau o reamenajarea unui spațiu de locuit. În partea a doua a zilei, preferi să mergi într-un loc unde să te relaxezi, să uiți de toată suprasolicitarea și încărcătura nervoasă din timpul săptămânii.

 

 

Zanni este prezentatorul show-ului online ”Survivor: Extrashow”

related posts

Modifică setările cookies