Horoscop zilnic 15 ianuarie 2023. Săgetătorii se pot îndrăgosti brusc, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 15 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec 

 

Se anunță o zi dificilă în planul relațional/sentimental. Venus, planeta iubirii, formează un aspect dizarmonic cu Uranus, planeta imprevizibilului, și s-ar putea să nu reacționezi tocmai bine atunci când partenerul ia niște inițiative sau acțiuni, fără să se consulte. Dacă ești singură, o aventură te-ar ajuta să trăiești viața la cote înalte, așa cum îți dorești.

 

Taur 

 

Venus, guvernatoarea ta, formează astăzi un aspect dizarmonic cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa carierei și imaginii. Încercă să rezolvi lucrurile cu calm și răbdare și oprește impulsurile de a intra în conflicte, pentru că-ți poți strica imaginea!

 

Gemeni 

 

Fii pregătită să faci față unor situații neașteptate, care pot avea loc la serviciu sau în planul sănătății! Deși Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea ca un eveniment, care apare în planul sentimental, să te facă să-ți schimbi perspectiva și să te lași dusă de val, să te îndrăgostești la prima vedere.

 

Rac 

 

Venus, micul benefic, formează un aspect dizarmonic cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa proiectelor de viitor, și te îndeamnă să găsești soluții de redresare financiară la o situație apărută neașteptat. De asemenea, este posibil să ai nevoie de o sumă de bani pentru niște investigații medicale.

 

Leu 

 

Luna traversează, astăzi, sectorul casei, chestiunilor gospodărești și relațiilor cu membrii familiei, aducând preocupări pentru aceste domenii. Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. Atenție la relația cu superiorii, dacă ești nevoită să lucrezi! Și partenerul ar putea să aibă niște conflicte cu șefii sau să facă eforturi să rezolve o situație într-un context profesional.

 

Fecioară 

 

Astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, din casa principiilor și credințelor. O situație care apare neașteptat la locul de muncă sau o informație ar putea să schimbe programul și sarcinile pe care le ai de îndeplinit în perioada următoare. 

 

Balanță

 

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa transformărilor profunde și a banilor/bunurilor, pe care le deții la comun cu partenerul de cuplu. Contextul astral îți aduce sume suplimentare de bani pe care nu le așteptai sau primești o instiințare că ai niște plăți restante de plată, un impozit, o taxă. De asemenea, te preocupă situația financiară a partenerului și este posibil să intrați în conflicte, dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu destinația unor sume de bani.

 

Scorpion 

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa vieții de familie și căminului, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, semn că pot să intervină discuții în contradictoriu între tine și partenerul de cuplu, din cauza unor chestiuni gospodărești sau a intervenției părinților într-o problemă a voastră.

 

Săgetător 

 

Contextul astral de astăzi te avertizează că pot să apară surprize în programul tău, să faci niște deplasări neprevăzute. Dacă ești singură, Venus, planeta iubirii, deși se află într-un aspect tensionat cu Uranus, planeta surprizelor, și aduce situații neprevăzute, poate să-ți scoată în cale o persoană de care să te îndrăgostești brusc.

 

Capricorn 

 

Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta surprizelor, din casa iubirii și aventurilor romantice. O discuție poate să devină tensionată în cuplu, însă până la finalul zilei reușești să vezi și o altă perspectivă a situației.

 

Vărsător 

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, formează, astăzi, un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului din casa vieții de familie, căminului și spațiului de locuit. Atenție la discuții în contradictoriu sau la schimbările pe care vrei să le faci în casă și cu care ceilalți membrii nu sunt de acord! Consultă-te înainte cu ei și împreună stabiliți ce anume vă doriți și care are fi cea mai bună alegere pentru nevoile fiecăruia.

 

Pești 

 

Astăzi, universul interior poate fi tulburat de apariția unei persoane din trecut, care să-ți trezească niște amintiri. S-ar putea să fii tentată să reiei o legătură sau să cauți să afli ce anume nu a mers în acea relație, să poți încheia definitiv capitolul.

related posts

Modifică setările cookies