Horoscop zilnic 15 iulie 2019. Capricornii primesc o mărire de salariu, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți prezic astrele pentru ziua de luni, 15 iulie 2019.


Berbec

Nu mai asculta părerile celor din jur în ceea ce privește acțiunile tale, dacă ții la reputația ta. Fă lucrurile așa cum consideri tu că este mai corect și nu vei regreta. Astăzi ai tendința de a asculta prea mult de cei din jur și prea puțin de tine.

Taur

Ești bulversată și eviți să stai între prea multe persoane, întreaga zi. Nu ai chef nici măcar să petreci timp în compania prietenilor apropiați, iar după serviciu nimic nu te mai poate scoate din casă. Nu e o zi prea bună pentru tine. 

Gemeni

Petreci prea mult timp la muncă și simți că nu mai ai timp să te relaxezi. Până și colegii tăi simt că ești mai obosită decât în mod normal, pentru că randamentul tau este altul. Nu ar strica să planifici câteva zile libere, ân viitorul apropiat.

Rac

Viața ta socială este din ce în ce mai bună. Te implici într-un proiect care îți aduce mai multă popularitate decât până acum. Pe seară poți întâlni o persoana care te intrigă, dar care îți place în egală măsură. Cine știe, poate e rost de o relație nouă.

Leu

Ai discuții aprinse de la prima oră cu iubitul tău și te vezi într-o situație fără ieșire. Ai vrea să-i spui unele lucruri, dar nu vrei să-i rănești sentimentele și amâni discuția pe mai târziu sau chiar pe altă zi. Cu toate acestea, rămâi cu mintea la subiectul asta toată ziua.

Fecioară

Astăzi esti schimbătoare. Într-un minut ești atentă cu partenerul de viață, iar apoi îl respingi. Nu știe ce să mai înțeleagă, dar oricum îți oferă suficient spațiu cât să te liniștești. 

Balanță

Astăzi radiezi de fericire. Toată lumea îți remarcă buna dispoziție și te admiră pentru acest lucru. Ești în centrul atenției. Pe seară o persoană dragă te poate pune într-o situație neplăcută sau îți poate spune ceva care te supără.

Scorpion

Ar fi bine să stai departe de persoanele pe care nu le ai la suflet. Astăzi nu ești cea mai diplomată persoană și riști să te implici în niște conflicte pe care le vei regreta mai tarziu.

Săgetător

Trebuie să iei o decizie într-o problemă importantă. Ai grijă să calculezi cât se poate de bine fiecare mișcare. Fii diplomată și o să ai mai multe de câștigat.

Capricorn

Îți sunt răsplătite eforturile pe care le-ai făcut până acum, ba chiar poți să primești o mărire de salariu sau o răsplata materială, la locul de muncă. Pe seara iubitul îți pregătește o surpriză romantică sau o altă persoană dragă ție îți face o surpriză.

Vărsător

Pentru a scăpa de stresul acumulat până acum, persoana iubită te invită la o plimbare relaxantă. Te bucuri de fiecare moment petrecut cu el, chiar dacă nu aveți mult timp la dispoziție astăzi. Simți cu adevărat că relația este mai serioasă. Ești norocoasă!

Pești

Ești complet debusolată azi, iar din cauza asta nu te poti concentra la treburile pe care le ai. Pe lângă acest lucru, intervine o delegație neplanificată, care îți dă complet peste cap planurile de seară cu prietenii.

Vezi și: Hollywood in soc dupa moartea lui Cameron Boyce

related posts