Horoscop zilnic 15 iulie 2021. Taurii primesc un diagnostic privind starea sănătății, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 15 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea ziua de astăzi să fie plictisitoare la serviciu, cu sarcini curente și obositoare, însă recuperezi în partea a doua a zilei, când vei avea niște întâlniri profitabile, pentru încheierea unor contracte amânate. Și sfera relațională se activează, dar și relațiile cu persoane cu autoritate sau din străinătate, cu care programezi niște întâlniri zilele viitoare.

 

Taur

 

În prima parte a zilei ești preocupată de sfera sentimentală și de organizarea vacanței. Spre după-amiază ești activă într-un proiect la serviciu, te faci remarcată și beneficiezi de apreciere din partea superiorilor. S-ar putea să primești și rezultatele la niște investigații medicale și ești bucuroasă că totul este în regula.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te ajută să obții niște sume de bani pe care le aștepți de ceva timp. Este o zi bună pentru gestionarea cu multă grijă a bunurilor pe care le deții. Totodată, faci planuri de economisire și vei reuși în scurt timp să pui o sumă frumoasă deoparte. În partea a doua a zilei, deși se activează sectorul distracției și petrecerii timpului în mod plăcut, preferi să stai retrasă și nu te lansezi în acțiuni, care ar putea să te obosească prea tare.

 

Rac

 

Cooperezi foarte bine astăzi cu cei cu care lucrezi, cu familia sau dacă trebuie să susții un interviu, negociezi în favorarea ta salarizarea. Din partea a doua a zilei, se activează sectorul familie și este posibil să primești o vizită neașteptată acasă, așa că fii pregătită!

 

Leu

 

Rezolvi, astăzi, niște chestiuni financiare ale casei și ești fericită că ai primit ajutorul sperat. În partea a doua a zilei, faci mai multe deplasări în interes personal. Este posibil, pe seară să ieși în oraș cu prietenele sau să organizați o petrecere unui prieten din grupul vostru.

 

Fecioară

 

Luna încă îți traversează semnul zodiacal și astăzi, așa că vei avea dispoziție de muncă, pentru rezolvarea problemelor administrative, faci curat și acasă și la serviciu. Ai grijă că ai tendința de a  despica firul în patru și poți lua greu o hotărâre. Este o zi bună pentru a face față cu brio sarcinilor de serviciu și a da o mână de ajutor unui coleg care are nevoie.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei ești mai retrasă cu gândurile tale și reflectezi la unele situații și evenimente care au avut loc în viața ta și decizi să-ți schimbi atitudinea față de cei dragi. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia ta, respectiv în semnul armoniei parteneriale, te va interesa și mai mult modul cum relaționezi cu cei din jur și este posibil să-ți dedici seara partenerului de viață.

 

Scorpion

 

În prima parte din zi ai niște dialoguri și întâlniri cu prieteni, care-ți propun o ofertă tentantă de serviciu. Din punct de vedere al salarizării este ceea ce-ți dorești, însă nu te prea încântă programul de lucru, așa că rămâne să reflectezi și amâni răspunsul. 

 

Săgetător

 

Prima parte a zilei este mai aglomerată la serviciu, cu întâlniri, raportări, prezentare de situații șefilor sau clienților. În partea a doua a zilei, te pregătești pentru câteva zile de relaxare împreună partenerul și un grup de prieteni. S-ar putea să fie nevoie să-ți recalculezi finanțele și să ai și niște rezerve la tine, pentru eventuale evenimente neprevăzute.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi în care primești vești de la o instituție de învățământ, instituție publică sau din străinătate. În partea a doua a zilei, Luna începe să tranziteze zodia Balanței și vei căuta să ajungi la inima partenerului, pentru că vrei să retrăiești pasiunea de la începutul relației.

 

Vărsător

 

Faci planuri de călătorie astăzi, dar nu ești încă hotărâtă care va fi destinația, iar partenerul nu prea te ajută și a lăsat în grija ta să te ocupi de acest aspect. Din punct de vedere profesional este o zi favorabilă unor noi contracte de colaborare, asocieri sau chiar o activitate independentă.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să te ocupi de starea de sănătate a partenerului, mai ales dacă acesta a avut o perioadă mai dificilă la serviciu și a acuzat unele probleme medicale. Totodată, legat de sfera profesională, ai șanse mari să-ți găsești un loc de muncă mai bine plătit, unde să faci ce-ți place.

 

related posts

Modifică setările cookies