Horoscop zilnic 15 iulie 2022. Gemenii au parte de o situație neașteptată, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 15 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să nu reacționezi tocmai bine la o schimbare sau o situație care vine din partea unui prieten sau în proiectele tale pe care le ai în desfășurare. În planul sentimental ești tentantă să ai o aventură, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, decizi neașteptat să faci o schimbare radicală. Atenție la faptul că ești predispusă la o tensiune mare emoțională și la reacții explozive!


Taur

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa carierei și a șefilor, într-un aspect dizarmonic cu Marte, planeta războiului, din casa personalității, s-ar putea să ai niște reacții mai agresive în raport cu șefii sau cu cei cu care lucrezi, pentru că te simși nedreptățită. Așadar, poți decide neașteptat să rupi un contract.

 

Gemeni


Astăzi apare o situație neașteptată, care-ți poate da peste cap principiile și credințele. S-ar putea să cauți ajutor sau susținere de la un prieten apropiat într-o chestiune personală. Din punct de vedere financiar stai bine, chiar dacă nu ai încasat până acum sumele provenite dintr-o colaborare încheiată de curând.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, intră astăzi într-un aspect dizarmonic cu Marte, planeta acțiunii, și s-ar putea să iasă la suprafață niște situații, care să te deranjeze în relația cu un prieten. Totodată, ai niște nemulțumiri privind o vacanță pe care ai achiziționat-o, iar condițiile nu sunt cele prezentate în ofertă sau apar evenimente care să genereze costuri suplimentare.

 

Leu

 

Evenimente neașteptate se pot întâmpla în planul sferei profesionale, la nivelul conducerii firmei unde lucrezi. Luna îți traversează casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și s-ar putea si-n relațiile cu ceilalți să apară unele situații care să-ți provoace tensiune emoțională sau un dezechilibru.

 

Fecioară

 

Contextul astral al zilei de astăzi vine cu preocupări pentru activitățile profesionale, mai ales dacă ai de respectat niște termene limită. Posibil să intri în conflicte de principii cu colegii sau poate cu șefii, pentru că nu vrei să accepți niște sarcini sau să se pună presiune pe tine.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să apară o nemulțumire în cuplu sau evenimente neprevăzute, dacă te afli într-o vacanță și să ți se dea planurile peste cap. Pot să apară și cheltuieli neașteptate, așa că pregătește-te să faci față unor provocări! În planul intim pot avea loc evenimente care să-ți schimbe viziunea despre viața de cuplu.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să apară o situație în familie, care să te determine să iei niște decizii radicale. Tranzitul Lunii prin casa familiei și căminului îți aduce preocupări pentru o mutare sau  reamenajarea spațiului de locuit. Nu este o zi favorabilă să faci schimbări, pentru că tensiunea emoțională este la cote înalte și nu faci decât să intri în conflict cu partenerul de cuplu sau cu ceilalți membrii ai familiei.

 

Săgetător


Contextul astral de astăzi este tensionat și aspectul dizarmonic care se formează între Luna din casa comunicării și Marte, planeta acțiunii, din casa muncii, nu face decât să aducă dispute și neînțelegeri. Gândește-te de două ori înaine să faci acuzații sau să dai vina pe alții pentru acțiunile tale, pentru că problema este la tine, iar frustrările pe care le ai în planul sentimental le proiectezi pe cei cu care lucrezi!

 

Capricorn

 

Astăzi, te preocupă planul financiar și banii pe care îi poți obține de la serviciu sau din colaborări. Posibil să vină spre tine niște propuneri tentante, însă amâni raspunsurile. În planul sentimental s-ar putea să iei niște decizii neașteptate sau să apară evenimente bruște. Nu este recomandat să iei decizii majore atunci când ai un dezechilibru emoțional.

 

Vărsător


Cu Luna în tranzit prin casa personalității într-un aspect dizarmonic cu Marte, planeta acțiunii, din casa familiei, riști să strici niște relații cu unii membri ai familiei, pentru că ai reacții explozive și nimic nu-ți convine. Posibil să-ți fie greu să te conformezi unei situații și de aici să apară tensiuni sau chiar dispute.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi casa subconștientului, izolării și trecutului și intră într-un aspect de tensiune cu Marte, planeta acțiunii, plasată în casa comunicării, ceea ce indică că nu ești prea deschisă dialogului. Orice lucru mărut te irită și este posibil să intri foarte ușor în dispute, așa că mai bine stai departe de orice interacțiune, până îți trece starea de dezechilibru emoțional.

related posts

Modifică setările cookies