Horoscop zilnic 15 iunie 2022. Berbecii iau decizii neașteptate în plan sentimental, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să te ajute un prieten într-o chestiune profesională, să primești un sfat util sau o recomandare din partea acestuia. Totodată, poți discuta/negocia un contract pe termen lung, de pe urma căruia să obții venituri suplimentare. În planul sentimental, iei decizii neașteptate.

 

Taur


Ai realizări însemnate în planul profesional datorită implicării tale în niște proiecte recente. Ești mulțumită de cursul pe care o iau evenimentele din viața ta profesională, te simți împlinită și recunoscătoare pentru șansele pe care le-ai primit.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă situația financiară și cum să faci rost de o sumă de bani, de care ai nevoie pentru o călătorie. Vei fi surprinsă că rezolvi o serie de chesiuni în condiții pe care nu le-ai prevăzut, iar banii să vine de acolo de unde te aștepți mai puțin.

 

Rac


Situația în planul profesional este foarte tensionată, mai ales în relațiile cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie din companie. Ești apreciată pentru ceea ce faci și nu te lași influențată de unii colegi, care încearcă să te convingă să nu iei atitudine într-o chestiune profesională. În planul relațional, ai susținerea partenerului în tot ce faci.

 

Leu


La serviciu, lucrurile iau o turnură neașteaptată și ești surprinsă de atitudinea unor colegi sau colaboratori cu care desfășori activitățile profesionale. În planul sentimental, ai parte de aspecte favorabile, încredere, că lucrurile vor merge în direcția dorită de tine. Pe seară, plănuiești o vacanță.

 

Fecioară

 

Astăzi, posibil unul dintre prieteni să te rănească atât de mult încât să vrei să rupi legătura. La serviciu, muncești mult și trebuie să-ți sacrifici mai mult timp pentru a termina sarcinile, dacă vrei să-ți iei câteva zile libere. În  cuplu, îți stabilești priorități noi.

 

Balanță

 

Astăzi, dacă aștepți să primești ajutor de la cineva din familie, află că vei fi dezamăgită, pentru că toată lumea este ocupată, inclusiv partenerul de cuplu, care este încărcat de sarcini la serviciu. Nu-ți rămâne decât să te descurci singură, să te adaptezi la situație, fără să intri în conflicte cu membrii familiei.

 

Scorpion


Ai ocazia, astăzi, să participi la un workshop, curs de perfecționare profesională sau să programezi o călătorie. Dacă susții un examen, înregistrezi un succes. La serviciu, în ședințe, te faci remarcată. În planul financiar, ești salvată, pentru că primești o mărire salarială.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi favorabilă discutării unor chestiuni relaționale cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau colegii. În planul financiar este posibil să negociezi niște contracte profitabile, pe termen lung sau să încasezi niște sume de bani, care te scapă de o datorie.

 

Capricorn

 

Astăzi este momentul să-ți exploatezi șansele profesionale. Posibil să semnezi un contract, care-ți poate aduce o mărire salarială sau suplimentarea veniturilor. În sectorul sentimental, s-ar putea să ai parte de o surpriză de la cineva de la care nu te aștepți, dacă ești singură, sau de la partenerul de cuplu, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi.

 

Vărsător

 

Astăzi, traversezi o zi în care nu te afli într-o dispoziție prea bună și vrei să stai mai mult cu gândurile tale, să reflectezi la trecut, la evenimentele care s-au petrecut, mai ales dacă ești pe cale să iei o decizie importantă în viața ta relațională.

 

Pești

 

Dacă în prima parte a zilei te preocupă pregătirea vacanței, în partea a doua a zilei, încerci să recuperezi o sumă de bani împrumutată unui prieten. Atenție și la relațiile cu șefii, care ar putea să devină tensionate, din cauza unui buget pe care nu l-ai administrat eficient!

 

related posts

Modifică setările cookies