Horoscop zilnic 15 mai 2018. Leii sunt de neoprit, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 15 mai 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Este o zi cu multe necunoscute, mai ales pe plan amoros. Se întâmplă ceva ceva ciudat în relaţia de cuplu, ceva ce tu nu poţi controla, iar asta te face să fii complet debusolată. Nu trebuie, însă, să te ingrijorezi. Dacă laşi lucrurile să se întâmple, vei observa că nu este atât de grav cum îţi imaginezi. 

 

TAUR

Dacă ieşi la o întâlnire în această seară, impresia despre un potenţial partener se va schimba de la un moment la altul. Practic, vei simţă că nu poţi să tragi o concluzie clară. Pentru Taurii cu relaţii stabile, este o zi plină de aventură, în care vei afla multe lucruri noi despre partenerul tău, pe care credei că-l ştii că-l ştii ca-n palmă.  

 

GEMENI

Este o zi super aglomerată şi este necesar să-ţi aduni toate forţele pentru a reuşi să finalizezi totul în termenul pe care ţi l-ai propus. Ai multă inspiraţie şi energie şi nu trebuie să te indispună ordinele pe care le primeşti de la subalterni.
 

RAC

Astăzi eşti mai deschisă cu ceilalţi ca de obicei şi mult mai exuberantă. În sfârşit, ai curaj să spui ce crezi cu adevărat într-o problemă importantă. Este o schimbare mare pentru tine şi vei descoperi că exprimându-ţi ideile şi dorinţele este un pas important în a obţine ceea ce-ţi doreşti în viaţă. 

 

LEU

Astăzi eşti de neoprit! Prin definiţie eţti o persoană foarte muncitoare, dar în special astăzi vei fi în stare să faci mult mai mult decât ţi-ai propus. Ai foarte multă energie şi reuşeşti să te descurci de minune în orice situaţie. 

 

FECIOARĂ

Astăzi scapi de lucrurile din trecut pe care nu le mai foloseşti deloc. Indiferent cât de mult ţi-ar plăcea să ai în preajma ta obiecte de valoare sentimentală , a sosit timpul să priveşti mai mult spre viitor şi  să laşi în urmă trecutul. Timpul petrecut făcând curăţenie şi scăpând de lucrurile vechi va fi o adevărată eliberare pentru tine. 

 

BALANȚĂ

Intimitate este cuvântul care descrie cel mai bine ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Persoana iubită vrea să petreacă tot mai mult timp alături de tine. Este o idee foaret bună, care  te va ajuta să-ţi recapeţi energia şi starea de bine.

 

SCORPION

Astăzi te simţi plină de aventură, eşti foarte motivată să-ţi pui în practică chiar şi cele mai nebuneşti dorinţe. Întâneşti persoane noi şi interesante, iar Scorpionii singuri chiar ar putea să-şi găsească un partener. 
 

 SĂGETĂTOR

Reuşeşti să obţii rezulatate remarcabile în viaţa profesională, cu un proiect curajos, în realizarea căruia te-au sustinut puţine persoane. Eşti mândră de tine şi primeşti cu maximă încântare complimentele meritate.
 

CAPRICORN

Este o zi perfectă pentru a desfăşura activităţi de natură spirituală. Fă ce ceva care te inspiră şi care te ajută în acelaşi timp să te regăseşti. Meditezi la conceptul de spiritualitate, trecut şi viitor. Simţi o conexiune puternică  cu universul şi asta este minunat. 

VĂRSĂTOR

Începe o nouă etapă în viaţa ta. Ce a fost mai greu a trecut, iar acum, deşi ai responsabilităţi noi, a sosit timpul să culegi şi roadele. Ai făcut ceea ce era de făcut, iar acum  trebuie doar să te relaxezi şi să te bucuri.

 

PEȘTI

Pui la cale astăzi câteva aspecte importante ale viitorului tău profesional. Eşti foarte hotărâtă să faci o schimbare, iar astrele sunt de partea ta. 

related posts

Modifică setările cookies