Horoscop zilnic 15 mai 2019. Capricornii au șansa de a câștiga mulți bani, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 15 mai 2019.


Berbec

Încearcă să treci peste greșelile pe care le-ai făcut în trecut. Astăzi este momentul perfect pentru un alt început. Gândește-te la aspectele vieții tale pe care trebuie să le schimbi și fă-ți un plan. Acesta are șanse mari de succes.

Taur

Astăzi te vei simți în formă maximă, plină de energie și optimism. Folosește-te de această energie pentru a rezolva problemele pe care ai putea să le ai cu familia și prietenii. Este momentul pentru o discuție profundă, spirituală. În a doua parte a zilei, vei avea parte de o atmosferă romantică.

Gemeni

Astăzi, trebuie să respecți programul zilei, astfel încât să nu întârzii la o întâlnire importantă. Unele persoane ar putea să-și ascundă adevăratele lor sentimente pentru că au impresia că nu ai timp pentru ele. Dacă plănuiești să renunți la un viciu, astăzi este o zi bună să începi.

Rac

Nu este o zi potrivită pentru a începe proiecte noi pentru că ceva neașteptat ar putea interveni să-ți dea peste cap tot programul. Cu toate acestea, este un moment bun pentru a-ți face planuri și bugete. Dacă ai primit o ofertă de lucru, ai grijă să parcurgi toți termenii contractului înainte de a semna. 

Leu

Este indicat să te concentrezi pe lucrurile mici astăzi. Câteodată, de aceste detalii depinde viitorul. În conversațiile cu superiorii, este bine să fii cât de calmă și de încrezătoare poți, vei avea numai de câștigat.

Fecioară

Astăzi, trebuie să-ți amintești să revii cu picioarele pe pământ. Renunță pentru câteva momente la social media și încearcă să comunici cu ceilalți față în față. Spre seară, vei avea parte de o întrunire în familie, unde se va lua o decizie importantă.

Balanță

O zi foarte productivă pentru tine. Proiectele care stagnau se vor finaliza, în sfârșit. Acum poți începe ceva nou, mult mai amuzant și mai profitabil, posibil chiar o slujbă nouă. Ai grijă să nu exagerezi cu munca, să nu te trezești epuizată.

Scorpion

S-ar putea ca planurile pe care ți le-ai făcut pentru această zi să fie date peste cap din cauza a ceva ce se întâmplă la locul de muncă. Din cauza problemelor legate de carieră, trebuie să îți lași partenerul să aștepte, în cazul în care avea o propunere romantică pentru tine. 

Săgetător

Nu lasă ca problemele nerezolvate să-ți zdruncine încrederea în tine. Unele lucruri au nevoie de timp. Astăzi, s-ar putea să ai parte de o întâlnire specială, care poate fi începutul unei idile în toată regula.

Capricorn

Astăzi, vei primi niște vești grozave legate de cariera ta. Poate fi vorba despre o slujbă nouă sau de o promovare, sau chiar de o colaborare care se va deveni mai profitabilă decât te-ai aștepta. Încearcă să savurezi succesul alături de prietenii apropiați și de familie. 

Vărsător

Nu încerca să testezi care sunt limitele iubitului tău, s-ar putea să obții efectul contrar. De asemenea, fii atentă la persoanele din viața ta care par să știe ceea ce este mai bine pentru tine: dacă asculți de sfatul lor, s-ar putea să ai numai probleme. Evită să te stresezi prea mult. 

Pești

Vei fi surprinsă de modificările neașteptate de la locul de muncă. O persoană pe care o placi în secret și care te evită poate să-și recunoască brusc sentimentele față de tine. Este timpul, ca o recompensă, să-ți cumperi acel ceva pe care ți-l doreai de multă vreme. 

related posts

Modifică setările cookies