Horoscop zilnic 15 mai 2021. Capricornii se întorc la un iubit din trecut, care le-a oferit clipe pasionale, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 15 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, chestiunile gospodărești, achiziționarea celor necesare în gospodărie. Posibil să primești vești de la niște rude plecate în străinătate sau care locuiesc într-un alt oraș. Dezvolți relații armonioase cu membrii familiei și în partea a doua a zilei sărbătorești un eveniment important cu cei dragi.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă o zi plăcută, ești deschisă, comunici cu multă lume, mergi la cumpărături, te întâlnești cu rudele și te pui la curent cu ultimele evenimente din viața acestora. Totodată, se întrevede activitate și-n conturile tale: primești bani sau cheltui o sumă de bani pe niște cadouri.

 

Gemeni

 

Relația cu partenerul de cuplu este bună. La fel și cu cei cu care interacționezi astăzi. S-ar putea să mergi la cumpărături și să faci niște achiziții neinspirate, așa că ar trebui să fii mai atentă cu banii și cheltuirea lor!

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatorul tău, ajunge în semnul nașterii tale, te simți bine, ești optimistă și ai dispoziție de a petrece timpul într-un mod plăcut cu cei dragi. Dacă ieși în oraș, plătești tu consumația, pentru că sărbătorești un succes înregistrat în planul profesional.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești și informații secrete de la locul de muncă. În altă ordine de idei, este un moment bun să-ți oferi câteva momente de liniște, în care să fii doar tu cu gândurile tale. Cu finanțele nu stai prea bine, așa că ar trebui să ai grijă cum folosești bugetul!

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să faci o vizită unui/unei prieten/e și prin intermediul acestora să ți se deschidă oportunități la capitolul relațional. Surprizele nu vor înceta să apară, așa că fii pregătită! Dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat de la o relație.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te ajută să atragi spre tine persoane, care să te susțină într-un proiect, cu care să colaborezi. În ce privesc câștigurile financiare, pot să apară surprize neașteptate, plăcute sau mai puțin plăcute, situații în care să ai pierderi sau să-ți intre în conturi sume însemnate de bani. De tine depinde cum vei gestiona resursele de care dispui.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi te ajută să realizezi ce direcție să urmezi în planul profesional. Se întrevăd oportunități de progres și dezvoltare, de recalificare profesională. În partea a doua a zilei, te amesteci în treburile partenerului și acesta reacționeză pe măsură.

 

Săgetător

 

Ieșirea cu un grup de prieteni și conversațiile cu aceștia ar putea să-ți aducă contracte noi și rentabile. Singura condiție, pentru a obține sume însemnate de bani, este să fii dispusă să muncești mai mult.

 

Capricorn

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări de natură relațională. Dacă ai avut unele neînțelegeri cu partenerul și simți că relația nu mai merge normal, ai două variante: ori încerci să repari ce ați stricat, ori mergi înainte. Posibil să-ți amintești de persoane din trecut, cu care ai trăit clipe pasionale și să fii tentată să cauți persoana respectivă.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, în prima parte a zilei, preocupări gospodărești și pentru starea de sănătate. Dacă ești nevoită să lucrezi, te faci remarcată la locul de muncă sau începi o activitate pe cont propriu, care-ți poate aduce venituri suplimentare.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să traversezi o stare de melancolie și de întoarcere în trecut atunci când te gândești la sfera sentimentală. Caută să-ți redobândești echilibrul interior prin abordarea unor relații armonioase cu cei dragi, cu partenerul, cu copiii, dacă ești părinte!

 

 

Din culisele meseriei de stewardesa - Trending Review cu Daragiu - episodul 67

related posts

Modifică setările cookies