Horoscop zilnic 15 mai 2022. Racii sunt posesivi și încearcă să-și manipuleze iubitul, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 15 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să deschizi subiecte despre chestiuni financiare, impozite, taxe, moșteniri. În planul relațional ai nevoie de eliberarea dintr-un blocaj, în care simți că ai intrat. Ai nevoie de o transformare în relația intimă și vei aborda și acest aspect în conversație.

 

Taur

 

Luna îți traversează casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor și ai șansa, astăzi, să renunți la un tipar mai vechi, să te eliberezi de trecut și de ce te ține în loc să evoluezi. Ai nevoie să treci la următorul nivel al relației, însă ceva te oprește și va fi nevoie să identifici ce anume.

 

Gemeni

 

Sectorul muncii și al sănătății este activat astăzi și s-ar putea să realizezi că ai nevoie de o schimbare, de o transformare în activitățile curente sau în activitatea profesională. Ai nevoie de progres și să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă. Conversația cu cineva apropiat, care-ți face niște sugestii, te va ajuta să mergi pe drumul cel bun.

 

Rac

 

Cu Luna prin casa iubirii, flirtului, aventurii și distracției, se anunță o zi plină de voie bună și distracție, însă atenție că s-ar putea să te ambalezi prea mult, să fii mai posesivă, să încerci să-ți manipulezi partenerul! În planul financiar, deși nu stai rău, s-ar putea să apară o nemulțumire legată de o achiziție pe care o faci.

 

Leu

 

Luna îți traversează casa asociată vieții de familie, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții și ai nevoie de o schimbare în aceste domenii, pentru a putea progresa. Dialogurile pe care le inițiezi, s-ar putea să aducă mai multe valuri decât rezolvare, așa că ai grijă cum abordezi anumite subiecte sensibile!

 

Fecioară

 

Astăzi, se activează axa cunoașterii, informațiilor, lărgirii orizonturilor, deplasărilor, relațiilor cu persoane din străinătate, rudele. Ești interesată să treci la un alt nivel al conversației, să rezolvi unele probleme ivite în relația cu rudele, să pui capăt unor neînțelegeri. S-ar putea să faci niște deplasări în interes personal sau să studiezi un domeniul care a devenit pasiune.

 

Balanță

 

Și astăzi ești interesată de modul de administrare a banilor, a cheltuielilor, a economiilor. S-ar putea să apară unele evenimente neașteptate și să ajungi la niște concluzii pe termen lung. Totodată, s-ar putea să primești o sumă de bani de la familie.

 

Scorpion

 

Cu Luna în casa personalității, față în față cu Uranus, planeta surprizelor, plasată în casa relațiilor, așteaptă-te la evenimente care să-ți dea tot universul peste cap! Planul emoțional va fi la un nivel ridicat, însă va duce la unele conștientizări legate de relațiile pe care le ai cu ceilalți, cum interacționezi și ce ai putea îndrepta în comportamentul tău.

 

Săgetător

 

Chiar dacă ziua începe cu sentimente apăsătoare și o stare de indispoziție, ceva se întâmplă și după prânz starea ta se schimbă brusc. Responsabil de acest lucru este partenerul, care a avut inspirația să ia bilete la un concert sau să ieșiți în oraș, să vă relaxați la o terasă sau eveniment cultural.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să ieși la o întâlnire cu prietenii, unde se discută mai mult de sectorul profesional și de realizările fiecăruia. S-ar putea să primești niște idei de a începe niște activități pe cont propriu. În relațiile cu prietenii s-ar putea să apară schimbări. În planul sentimental, vin surprize și evenimente neașteptate.

 

Vărsător

 

Cariera și aspirațiile profesionale sunt, astăzi, în prim plan. Posibil să ajungi la un punct maxim în ce privește unele nemulțumiri acumulate în ultimele luni. Dacă obiectivele pe care ți le-ai setat, nu le-ai îndeplinit, s-ar putea să renunți la ceva, la echipa în care lucrezi sau la un proiect și să vrei să începi altceva.

 

Pești

 

Sectorul asociat credintețor și principiilor, activităților educaționale, călătoriilor sau schimburilor de experiență profesională s-ar putea să se schimbe. Intuiția îți spune că trebuie să elimini anumite concepții despre viață, care nu te mai reprezintă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies