Horoscop zilnic 15 martie 2019. Săgetătorii au noroc în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 15 martie 2019.


Berbec

Ziua de vineri va însemna, pentru tine, scurte excursii, întâlniri cu prietenii și flirturi nevinovate. Dacă ești în căutarea dragostei, poți întâlni o persoană foarte interesantă, de la care să primești vibrații pozitive.

Taur

Se poate să te confrunți cu diverse incidente neașteptate. Nu încerca să combați stresul lăsâdu-te pradă viciilor. Spre seară, lucrurile vor reveni la normal, iar un secret de familie va fi dezvăluit.

Gemeni

Te vei bucura de această zi în fel și chip. La muncă, nu vei avea nicio problemă, colegii sunt prietenoși, șeful nu are nimic ce să-ți reproșeze. Atitudinea ta optimistă îți va aduce doar lucruri bune.

Rac

Orice ți se întâmplă în această zi poate fi interpretat despre rezultatul unui atac din partea unor astre neprietenoase. Spre seară, vei avea ocazia să te relaxezi, să-ți recapeți starea de calm și de bine.

Leu

Energia din această zi poate fi foarte mare. Dacă îți dorești să înaintezi în carieră, să cucerești inima cuiva, să-ți depășești limitele, acum este momentul. Spre seară, este recomandat să te relaxezi alături de prieteni și familie. 

Fecioară

Astăzi, te implici într-un proiect de echipă la finalul căruia vei obține rezultate satisfăcătoare. Este recomandat să nu te mai stresezi pentru toate acele lucruri neînsemnate. Păstrează atitudinea pozitivă și pentru finalul zilei.

Balanță

Nu trebuie să te bazezi pe altcineva să-ți faci treaba. Chiar dacă simți că lucrurile nu îți ies din prima cum îți dorești, până la urmă vei găsi cea mai convenabilă rezolvare. Ziua de vineri nu este potrivită pentru cheltuieli în exces sau angajarea în activități fizice solicitante.

Scorpion

Astăzi, simți nevoia să faci o schimbare de stil, să experimentezi în ceea ce privește look-ul sau vestimentația. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună cum este bine sau nu să procedezi, încearcă să-ți urmezi instinctul. 

Săgetător

Astăzi, este o zi grozavă pentru imaginea ta. Te poți bucura de mai multă atenție din partea persoanelor de sex opus. La serviciu, se ivește o poziție de lider pe care ai putea să o primești dacă nu ai ține atât de mult la libertatea de mișcare. 

Capricorn

Este o zi bună pentru a face achiziții utile pentru casă. Este recomandat să fii politicoasă cu toți cei din jur chiar dacă ei nu îți răspund cu aceeași monedă. Fii îndrăzneață și încearcă lucruri noi.

Vărsător

O zi destul de productivă. Este necesar să dai dovadă de tact în conversațiile tale cu rudele și colegii de muncă. Nu trage concluzii pripite. Cineva apropiat ar putea avea un secret pe care este pregătit să ți-l dezvăluie.

Pești

Monotonia acestei zile te poate plictisi un pic. Orele petrecute la serviciu și comunicarea cu rude mai puțin plăcute pot deveni mai amuzante dacă nu-ți pierzi zâmbetul de pe buze. Spre seară, ai putea să ieși la o cină romantică sau într-un club alături de prieteni. 

related posts

Modifică setările cookies