Horoscop zilnic 15 martie 2020. Leii își complică viața amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 15 martie 2020.


Berbec

Te gândești să începi un curs de perfecționare profesională, de dezvoltare personală sau de limbi străine. Ești determinată să faci ceva în plus la serviciu pentru a câștiga mai mulți bani. Totodată, aspectele astrale de astăzi te poziționează în centrul atenției în grupul de prieteni.

Taur

Se anunță o zi în care comunici eficient cu acele persoane cu care împărtășești aceleași idealuri și visuri. Dacă apar tensiuni pe seama strategiilor implementate la serviciu, ar fi bine să dai dovadă de diplomație și să-ți vezi interesul.

Gemeni

Astăzi este o zi bună să te sfătuiești cu partenerul de viață despre sectorul profesional. Ar fi bine să analizezi colaborarile și contractele existente, să cântărești cu grijă dacă acestea de avantajează și dacă nu cumva toate treburile grele din echipa din care faci parte, sunt lăsate pe umerii tăi.

Rac

Realizezi astăzi că ar fi bine să iei decizia de a începe o dietă și să faci o schimbare importantă în stilul de viață sau să-ți schimbi perspectiva asupra a ceea ce înseamnă să fii sănătos. Astrele te îndeamnă să ceri sfatul unui specialist.

Leu

Astăzi se poate intensifica viața amoroasă și astrele te sfătuiesc să profiți și să abordezi o persoană care îți place. Totuși nu te arunca orbește în brațele cuiva și tatonează puțin terenul. Pașii mici, dar siguri, îți vor aduce succes în demersuri. Nu te lăsa influențată nici de prieteni, nici de prejudecățile mediului în care trăiești și fă ce simți!

Fecioară

Astăzi, te preocupă chestiunile gospodărești și ai putea să încerci să stabilești responsabilități noi sau să repartizezi sarcini noi membrilor familiei. Spre seară convoci o mica ședință de familie pentru a hotărî destinația vacanței de vară.

Balanță

Ești foarte activă astăzi din punct de vedere comunicativ. Îți suni prietenii din străinătate, rudele și încerci să afli vești de la ei. Totodată îți poți amâna o plecare din cauza unor probleme apărute în familie sau cu locuința.

Scorpion

Ești atât de interesată de studiu în această perioadă, încât astăzi îți mai comanzi niște cărți de care ai nevoie. Noroc că ai primit o sumă de bani de la unul dintre membrii familiei. Posibil să pleci și la shopping sau la o întâlnire cu prietenele.

Săgetător

Cu prezența Lunii în semnul tău zodiacal, astăzi vei deborda de bunădispoziție, optimism și veselie. Îți petreci ziua în compania partenerului sau decideți brusc să faceți un drum în afara orașului, la rudele acestuia.

Capricorn

Din cauza unor încurcături, sumele de bani care trebuiau să le primești în conturi la finalul săptămânii trecute, nu au mai intrat. Așadar, ți s-au dat planurile peste cap, pentru că nu ai cu ce să faci cumpărături. Profiți de situația creată și te odihnești, mai ales că nu ești îmtr-o dispoziție psihică prea bună pentru a face lucruri care necesita concentrare.

Vărsător

Preocuparea ta principală este administrarea unor finanțe. Faci liste peste liste, socoteli și eforturi pentru a drămui și administra banii. Valorificarea calităților personale ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

Pești

Prezența Lunii în sectorul socio-profesional, îți va aduce preocupări pentru a analiza și a face strategii pe termen lung privind cariera. În altă ordine de idei, ai tendința să cheltui mai mult decât câștigi și ar trebui să-ți planifici judicios plățile și achiziționarea produselor de care ai nevoie în casă.

 

related posts