Horoscop zilnic 15 martie 2021. Gemenii fac o cucerire sentimentală neașteptată, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 15 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți sporește capacitatea de concentrare și efort atunci când ești implicată într-un proiect profesional. Totodată, în planul personal, familial, cooperezi bine cu membrii familiei în chestiunile casnice sau în luarea deciziilor privind administrarea unui imobil sau a unor bunuri patrimoniale.

 

Taur

 

Ești pe cale, astăzi, să semnezi un contract de colaborare profitabil, care-ți poate spori veniturile. La serviciu, energia și elanul se împletesc armonios cu responsabilitatea de care dai dovadă atunci când ai de respectat un termen limită.

 

Gemeni

 

Configurația astrologică de astăzi este favorabilă în planul relațional și în ce privește interacțiunea cu alte persoane. Dacă ești singură, atitidunea prietenoasă, comunicativă și sinceritatea, ar putea fi atributele cu care să cucerești pe cineva, care apare brusc în viața ta.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și ambițiile profesionale. Ești responsabilă, serioasă și rezolvi o serie de probleme dificile. Conduci eficient echipa cu care lucrezi și înregistrați succes după succes. Dacă ai de prezentat un proiect sau de susținut un examen, un interviu sau o lucrare în fața unei comisii, ai toate șansele să primești laude, să obții calificative bune și să ți se recunoască meritele.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi este favorabil relațiilor de natură profesională, mai ales că după mult timp simți că eforturile tale și ale celor cu care desfășori activități merg în aceeași direcție. În planul sentimental, relațional, este o zi bună în care să-ți faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi este favorabilă acțiunilor din sfera profesională, a inițiativelor pe care ai putea să le iei în eficientizarea timpului pentru unele sarcini. Eforturile tale, concentrarea și abordarea unor proiecte complexe, ar putea să te ajute să te remarci, să te propulseze în carieră.

 

Balanță

 

Orice decizie vei lua, astăzi, în planul sentimental, vei ține cont de principiile tale de viață. Posibil să corespondezi cu cineva care se află în străinătate și care-ți face o propunere de a pleca și tu.  În relațiile de muncă ai o atitudine prietenoasă, ești comunicativă și sari în ajutorul celor care au nevoie de tine, fără să stai prea mult pe gânduri.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce o configurație de trigon (șansă) între Marte, guvernatorul tău, și Saturn, seniorul zodiacului. Așadar, dai dovadă de multă energie la locul de muncă, ești responsabilă și colegii se pot baza pe tine atunci când preiei din sarcini sau când ai de respectat un termen limită. Ești determinată și ai o capacitate de concentrare bună, în condiții de stres sau de suprasolicitare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un dialog constructiv cu partenerul de cuplu privind activitățile de relaxare, stabilirea vacanței sau educarea și creșterea copiilor, dacă sunteți părinți. La locul de muncă, te înțelegi bine cu colaboratorii, asociații și cei cu care desfășori activități și nu mai simți presiune sau tensiuni în relațiile voastre.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi favorizează îndeplinirea cu succes a unor activități la locul de muncă. Munca în echipă te ajută și mai ales faptul că ai niște coechipieri care dau dovadă de seriozitate și responsabilitate. În partea a doua a zilei, vei da curs influențelor astrelor și vei petrece timp cu familia sau cu prietenii/colegii de serviciu.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi susține comunicarea, dedicarea, autodisciplina și urmărirea scopurilor. Este o zi favorabilă studiului, dezbaterilor, schimburilor de opinii și deplasărilor în scop personal. În planul sentimental, poți lua decizii importante.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru administrarea sumelor pe care le câștigi, dar și pentru realizarea unui plan pentru achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare pentru locuință. 

Olimpiada mamicilor - Episodul 5: Vizita la neonatalog
 

related posts

Modifică setările cookies