Horoscop zilnic 15 martie 2022. Fecioarele au parte de stres și suprasolicitare la muncă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 15 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși ziua de astăzi ar trebui să-ți aducă evenimente plăcute în planul sentimental, pentru că Luna îți traversează casa iubirii și romantismului, lucrurile nu stau prea bine. Contextul astral este de așa natură încât te vei lovi de lecții de viață dure de la prieteni. Aceștia încearcă să te aducă cu picioarele pe pamânt, să rezolvi o situație neclară în relație.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu multe responsabilități în sfera profesională și cu trecerea pe locul secund a celor familiale. S-ar putea să existe unele dialoguri cu cineva cu putere de decizie și cu experiență mai mare pentru demararea unui proiect sau a unei campanii. Posibil să fie blocate niște fonduri și să se întârzie activitatea.

 

Gemeni


Astăzi te preocupă situația financiară și pot avea loc niște negocieri, poți depune un dosar, să ajungi la o înțelegere la serviciu. Posibil să intri în niște dispute din cauză că-ți susții cu tărie punctele de vedere. În partea a doua a zilei faci deplasări.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu multe cumpărături. S-ar putea să dai comandă de niște bunuri pentru casă, pentru că ai găsit niște oferte sau de abia acum ai făcut rost de banii de care ai nevoie. Atenție la investiție, pentru că partenerul nu pare să fie de acord cu demersurile tale!

 

Leu

 

Atenție la relația de cuplu, astăzi, pentru că este posibil să primești niște lecții, dacă sari la ceartă! La serviciu se pune multă presiune pe tine și toate nemulțumirile le proiectezi pe partener, așa că poate ar fi bine să lași la ușă grijile profesionale, când ajungi acasă.

 

Fecioară

 

Nu traversezi o zi prea ușoară, pentru că ești cu energia la minim, iar la serviciu ai parte de stres și suprasolicitare. Multitudinea de planete din casa muncii te îndeamnă să te implici în cât mai multe activități, sarcini. Ai un randament intelectual ridicat și reușești să faci față cu brio, dar acest lucru îl resimți la finalul zilei.

 

Balanță


Dacă ți-ai facut niște planuri cu prietenii, află că astăzi se pot da peste cap, apar surprize neașteptate din partea unora din grupul cu care vrei să organizezi o ieșire în afara orașului ori nu găsești cazare sau una dintre mașini se strică. Ceva se întâmplă și trebuie să reorganizați toată plecarea.

Scorpion

 

Sfera profesională este importantă pentru tine astăzi și mai ales un dialog cu unul dintre șefi. Ai parte de provocări și ceva te împinge să ieși în față, să-ți ceri un drept sau să-ți demonstrezi capacitatea de a gestiona o situație conflictuală dintre colegi. Pe seară, ai un dialog cu partenerul de viață, care îți înțelege prioritățile și te susține.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru un proiect, mai ales dacă trebuie să-l susții în fața unei comisii sau a unui angajator. Poți face mai multe deplasări în scop administrativ, să obții o aprobare, niște documente, să rezolvi niște chestiuni birocratice.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi vine cu tensiuni în cuplu din cauze financiare. Dacă deții sume de bani în comun cu cineva din familie sau administrezi banii unui părinte, este posibil să ți se aducă niște acuzații. Cu mult calm, răbdare și comunicare deschisă vei reuși să aplanezi un conflict.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul partenerial și face un aspect de opoziție cu Saturn din zodia ta. Posibil să fii mai rece cu partenerul, să-i faci niște reproșuri care au legătură cu partea financiară. La serviciu, ești pusă pe critici și controlezi dacă sarcinile au fost îndeplinite corect. Nu-ți cere nimeni acest lucru, ci doar vrei să te asiguri că totul merge bine.

 

Pești

 

Neînțelegerile cu unii dintre colegi sau cu șefii și programul de lucru încărcat te suprasolicită atât de tare încât ai nevoie de mai multe pauze pentru a putea avea randament. Un dialog cu o persoană cu putere de decizie, care-ți promite o avansare sau bani mai mulți, ar putea să te motiveze.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies