Horoscop zilnic 15 noiembrie 2020. Leii pot renunța la iubit pentru ceva mai bun, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 15 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care îți activează sectorul asociat finanțelor, moștenirilor, avantajelor materiale, a banilor proveniți din credite, banii deținuți împreună cu partenerul de cuplu și a intimității. Așadar, fenomenul astral anunță o nouă etapă în administrarea finanțelor, iar următoarele două săptămâni trebuie să-ți concentrezi atenția pe a face ordine sau a lărmuri niște chestiuni financiare sau care privesc intimitatea în cuplu.

 

Taur

 

Sectorul asociat căsătoriei, al relațiilor și parteneriatelor din sfera profesională primește astăzi influențele Lunii Noi din zodia Scorpion și anunță o nouă etapă, preocupări pentru relația de cuplu, dar și pentru încheierea unor contracte cu partenerii de afaceri. 

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează în sectorul asociat muncii, relației cu colegii și-ți deschide o nouă etapă în aceste domenii. Posibil să realizezi că-ți dorești o schimbare de job, îți dorești mai mulți bani, iar totul poate avea legătură cu volumul de muncă pe care îl ai acum și care ți-a adus suprasolicitare. Așadar este momentul să adopți un stil de viață sănătos, odihnă mai multă, dietă, sport și să stai departe de stres.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care marchează un nou început în sfera sentimentală, în relația de iubire, dar și în relațiile cu copiii dacă ești părinte. Dacă nu ai copii, este posibil să-ți dorești/ să devii părinte în perioada următoare.

 

Leu

 

Fenomenul astral important de astăzi și anume Luna nouă din zodia Scorpion, marchează un nou început în viața de familie. Dacă ești într-o relație mai veche, neaoficializată, este posibil să-ți dorești mai mult de atât. În următoarele două săptămâni ar trebui să-ți concentrezi atenția pe relația cu părinții, pe a rezolva niște chestiuni locative, regimul unei locuințe pe care o poți cumpăra sau da spre închiriere. 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care îți activează sectorul asociat comunicării, învățării, schimburilor de idei, cunoștințelor, informațiilor, deplasărilor și relației cu frații. Este un moment favorabil pentru a începe să înveți ceva nou, să-ți te informezi cu privire la un domeniu care te interesează, să cunoști oameni noi sau să reiei legătura cu cei cu care nu ai mai vorbit de mult.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează în sectorul asociat banilor și resurselor de care dispui. Ești invitată la o nouă etapă în administrarea finanțelor, să găsești un echilibru între încasările de bani și cheltuieli.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi te vizează direct, pentru că se formează în semnul nașterii tale. Este vorba de Luna Nouă din zodia Scorpion, care îți dă șansa să începi o nouă etapă de viață, să te schimbi, să abordezi altfel lucrurile atunci când vine vorba de partenerul de viață, căruia trebuie să îi acorzi mai multă atenție.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează în sectorul asociat subconștientului, al izolării, meditației, trecutului și introspecției. Așadar, se deschide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta tot ce nu te mai reprezintă sau te ține în loc. Pregătește un plan pe care să-l lansezi la Luna Nouă din zodia Săgetător, din 14 decembrie!

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care marchează un nou început privind lărgirea grupului social din care faci parte, relațiile de prietenie, dar și proiectele pe care vrei să le începi împreună cu un apropiat. Așadar, următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii de viață.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează în sectorul asociat carierei, imaginii, statutului personal și ambițiilor profesionale și care îți deschide o nouă etapă, o nouă direcție în sfera profesională, în relația cu șefii, cu o autoritate sau cu părintele de sex opus.

 

Pești

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Scorpion, care se formează în sectorul asociat studiilor, cursurilor de perfecționare, schimburilor de experiență, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, principiilor și convingerilor de viață. Așadar, fenomenul astral marchează un nou început, iar următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția către aceste domenii.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ionuț Rusu: „M-a pus sa îi vorbesc urât!”

related posts

Modifică setările cookies