Horoscop zilnic 15 noiembrie 2021. Vărsătorii trebuie să-și păstreze secrete planurile personale, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 15 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi cu multă inițiativă, datorită Lunii, care îți traversează semnul zodical. Faci planuri pe termen mediu și lung privind administrarea unei moșteniri, a unor bunuri comune cu partenerul de cuplu. Intenționezi să faci și un credit pentru achiziționarea unui bun de valoare mai mare, însă mai întâi trebuie să-ți convingi partenerul.

 

Taur

 

Nu traversezi o zi prea bună și alegi să faci treburile curente, care nu te solicită prea mult din punct de vedere fizic și psihic. Ai susținerea partenerului într-o chestiune profesională. Atenție că este posibil să promiți prea multe și să nu te poți ține de cuvânt!

 

Gemeni

 

Sectorul vieții sociale și a relațiilor de prietenie se activează astăzi, odată cu trecerea Lunii prin zodia Berbec. Pui la cale proiecte și planuri pe termen lung și ești determinată să te afirmi, să pui bazele unui proiect personal, pe care îl tot amâni de ceva vreme. Poți avea parte și de surprize de la prieteni sau de la foști colegi de serviciu.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi te încurajează să inițiezi unele dialoguri cu șefii, să faci niște propuneri și chiar dacă te lovești de unele amânări, să-ți argumentezi cu tărie solicitările. Dacă apar tensiuni în relațiile cu colegii, acestea se vor liniști până la finalul programului.

 

Leu

 

Astăzi este dinamizată axa cunoașterii și învățării și îți dorești să te apuci, din nou, de învățat, de un curs sau să te perfecționezi într-un domeniu. Ai susținerea partenerului și a prietenilor, care te îndeamnă să-ți urmezi obiectivele. Posibil, în partea a doua a zilei, să programezi o călătorie.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bugetul pe care îl administrezi împreună cu partenerul de cuplu. Posibil să negociezi o colaborare, să-ți suplimentezi veniturile dintr-o activitate de publicare, vânzări, comerț, PR, marketing.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și parteneriatelor și s-ar putea să ai mai multe dialoguri de spre bani, administrarea acestora împreună cu partenerul de cuplu sau primești un buget pe care trebuie să-l administrezi la serviciu. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani.

 

Scorpion

 

Se anunță un început de săptămână în forță la locul de muncă, dar și privind activitățile tale. Ar trebui să-ți setezi priorități, pentru că volumul de muncă este mare și nu vei reuși să duci la bun sfârșit tot fără o organizare. Atenție la modul cum comunici, pentru că ești destul de iritată și este posibil să arunci cu vorbe care rănesc și să-ți pară rău mai târziu!

 

Săgetător

 

Sectorul sentimental, al iubirii, aventurii, fericirii, relaxării și activităților pentru petrecerea timpului în mod plăcut, este activ astăzi, odată cu trecerea Lunii prin zodia Berbec. Chiar dacă ai parte de un început de săptămână activ la locul de muncă, nu-i neglija pe cei dragi, pentru că au nevoie de atenția ta!

 

Capricorn

 

Astăzi, ai avea nevoie de o zi liberă, pentru că simți că nimic nu merge. Dacă nu lucrezi în regim de telemuncă și trebuie să pleci spre serviciu, vei face eforturi mari să ajungi la timp și să faci față tuturor provocărilor de peste zi. Începutul este mai greu, însă la finalul zilei, vei avea satisfacții profesionale.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării și deplasărilor, așa că vei fi mai mult pe drumuri, la telefon, pe email, în ședințe și întâlniri. Ai grijă la comunicare, pentru că ai tendința să spui lucrurilor pe nume, fără să te gândești că deranjezi pe cineva! Nu răspunde la provocările șefilor și păstrează discreție când vine vorba de planurile tale personale!

 

Pești

 

Astăzi, te preocupă banii, administrarea acestora, dar și posibilitatea obținerii unei măriri salariale. În funcție de acțiunile tale, din următoarea perioadă, de obținerea unui atestat, ai putea să obții bani mai mulți de la serviciu sau dintr-o activitate extraprofesională. Atenție la decizii pripite în chestiunile financiare!

related posts

Modifică setările cookies