Horoscop zilnic 15 noiembrie 2022. Gemenii au parte de surprize de la persoane din trecut, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 15 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să apară unele tensiuni în planul relațional din cauza unei senzații de neîncredere pe care o ai față de partener. De asemenea, s-ar putea să deschizi subiecte și într-un context financiar, să discutați despre implicarea fiecăruia în viața de familie și-n cheltuielile casei.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să apară unele tensiuni în raport cu membrii familiei, părinții sau alte rude. Recomandarea astrelor este să cauți să treci peste aceste confruntări și să găsești o soluție de compromis cu care să fie de acord toată lumea.

 

Gemeni

 

Posibil ziua de astăzi să-ți aducă surprize de la persoane din trecut, să faci niște deplasări sau chiar să accepți o întâlnire cu o persoană, care te-a răscolit sentimental în ultima perioadă. Dacă accepți invitația, ar fi bine să nu aduceți în discuție subiecte sensibile din trecut și să nu faceți promisiuni.

 

Rac

 

Proiectele pe termen lung sau preocupările care implică viața socială vor suferi schimbări, pentru că nu mai poți susține niște cheltuieli. O mare parte dintre finanțe se vor duce spre conturile de economii și reduci distracția. Simți că urmează un an cu altă vibrație și îți dorești să fii pregătită.

 

Leu

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, s-ar putea să fii mai sensibilă astăzi. Superiorii vor pune presiune pe umerii tăi și este posibil să lucrezi peste program, iar acest lucru ar putea aduce reproșuri din partea partenerului sau familiei.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să nu primești așa ușor criticile, care ți se aduc și să reacționezi pe măsură sau să te izolezi. Dacă reușești să analizezi situația și să nu iei în nume personal, fără să răstălmăcești cuvintele, îți vei da seama că ai reacționat exagerat. Ai nevoie de mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres.

 

Balanță

 

Posibil să ai nevoie de bani, să faci niște investiții, dar să nu găsești resursele necesare sau să nu fii pregătită să te implici într-un proiect mai amplu. Prietenii ar putea să te influențeze într-o decizie. În planul sentimental,  te confrunți cu o situație apărută neașteptat.


Scorpion

 

Astăzi, comunicarea cu ceilalți este importantă și mai ales cu șefii, cărora trebuie să le prezinți un plan de acțiune pentru anul următor. În relația cu familia tinzi să devii autoritară și acest lucru ar putea să-ți aducă neplăceri și reproșuri.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să intervină o situație neprevăzută la serviciu sau unul dintre colegi să nu-și facă treaba cum trebuie și să apară unele probleme, pe care va trebui să le rezolvi. Dacă trebuie să faci  niște deplasări, acestea se amână.

 

Capricorn

 

Posibil unele chestiuni financiare să-ți aducă nemulțumiri, pentru că nu găsești soluții la o problemă.  Partenerul de cuplu, copiii, dacă ești părinte, și prietenii ar putea să te scoată din această  stare. Dacă reușești să faci un mic efort și să vezi partea plină a paharului, vei găsi și soluția salvatoare la ce te macină.

 

Vărsător

 

Provocările pe care tu și partenerul de cuplu le aveți în planul profesional și-n viața de zi cu zi s-ar putea să aducă tensiuni. Veți realiza doar când deja va fi dezlănțuită furtuna. Acest lucru poate să vă arate că aveți mentalități diferite și că trebuie să mai lucrați la relație.

 

Pești

 

Comunicarea cu colegii ar putea să fie defectuoasă astăzi. Posibil să-ți afecteze randamentul și dispoziția, mai ales dacă afli niște lucruri surprinzătoare. Pe de altă parte, șefii îți propun să te trimită la niște cursuri de calificare.

 

related posts

Modifică setările cookies