Horoscop zilnic 15 noiembrie 2023. Scorpionii pot primi o mărire salarială, Gemenii își declară sentimentele în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 noiembie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să dai dovadă de multă înțelepciune și să îndrepți ceva ce ai stricat în relația de cuplu sau într-un parteneriat profesional. Va ajuta aspectul armonios, care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, și Mercur, planeta comunicării, care vine cu soluții.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să ai inspirație într-un context financiar și să reușești să ajungi la un numitor comun pentru încheierea unui contract. Venus, gurvenatoarea ta, se află într-un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, așa că folosește-te de oportunitățile care vin!

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să ai o discuție importantă, de destin, cu partenerul sau cu cineva cu care vrei să începi o relație. Ești deschisă către comunicare și încerci să rezolvi o situație, care te macină. Venus, micul benefic, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău. Așadar, este momentul să spui ce simți, să-ți declari sentimentele.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să fii dezamăgită, pe de-o parte, de evoluția unui proiect, pe de alta, șefii îți apreciază implicarea și-ți propun un proiect nou. Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, și vei simți că poți comunica mai ușor cu familia, în special cu părinții.

 

Leu

 

Astăzi, primești vești de la drum, din străinătate de la o persoană cu care ai avut neînțelegeri în planul sentimental, dar Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect armonios cu Mercur din casa iubirii și s-ar putea să lași de la tine, să treci peste niște tensiuni și să cooperezi cu persoana respectivă, chiar să programați un sejur împreună.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie. S-ar putea să faci o vizită părinților sau te preocupă relația cu rudele, care sunt plecate în afara țării. Vrei să organizezi o întâlnire în familie și să reunești pe cât mai mulți. În partea a doua a zilei, te preocupă chestiunile gospodărești.

 

Balanță

 

Folosește-te astăzi de contextul astral și de așezarea planetelor, astfel încât să obții ce ți-ai propus, pentru că ai susținere astrală. Poți purta negocieri, să susții un proiect, o lucrare, un interviu, să prezinți șefilor o idee.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă banii și administrarea lor, dar și faptul că ți-ai propus să te pui mai mult în valoare. Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Mercur, din casa banilor, așa că s-ar putea să obții o mărire salarială.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează și astăzi semnul zodiacal și ai un randament ridicat la serviciu. Unul dintre prieteni îți propune o afacere/colaborare/îți face o recomandare. S-ar putea, din lipsă de timp, să nu accepți, pentru că nu ai cum să faci față la toate.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai nevoie să stai izolată, să încerci să găsești o rezolvare la niște probleme de serviciu, sarcini, care se înmulțesc pe zi ce trece. Ideile tale vor fi apreciate de către șefi și nu vor întârzia să apară și beneficiile financiare.

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă proiectele profesionale, relațiile cu prietenii și implicarea într-o campanie umanitară. Vrei să ajuți și găsești și resursele necesare, pentru că-ți mobilizezi prietenii și cunoscuții. La serviciu s-ar putea să preiei sarcini noi, dar nu te plângi, pentru că faci ce-ți place.

 

Pești

 

Astăzi ești eficientă la serviciu și reușești să rezolvi o serie de sarcini, să duci la bun sfârșit un proiect, să respecți un termen limită. În planul sentimental realizezi că este nevoie de mai multă comunicare cu partenerul și că aveți de discutat anumite chestiuni, pe care le amânați sau evitați.

Modifică setările cookies