Horoscop zilnic 15 octombrie 2020. Săgetătorii află cine le vrea răul, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 15 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Configurația astrală a zilei de astăzi îți imprimă o stare de spirit bună și ce este mai important, multă energie. Deși ai destule probleme la serviciu și multe sarcini, parcă faci față mai ușor provocărilor atunci când ai susținerea partenerului. Seara o petreci în compania acestuia și încerci să stai departe de agitația de la serviciu.

 

Taur

 

Posibil astăzi să încerci să rezolvi cât mai multe sarcini, pentru a-ți ușura ziua de mâine, când ai de făcut niște deplasări în scop personal sau care privesc copiii, dacă ești părinte. În partea a doua a zilei, se anunță o zi bogată în dialoguri, negocieri și semnări de contracte.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi favorizează întâlnirile romantice. Oricare ar fi situația, că te afli într-o relație de mai mult timp, că revine cineva din trecut sau că mergi la o primă întâlnire cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând, ar trebui să te bucuri de aceste momente.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru gospodărie, pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă sau reamenajarea spațiului de locuit. În partea a doua a zilei, faci o vizită părinților, cărora le împărtășești planurile tale de viitor.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi favorizează socializarea și comunicarea, așa că ar fi indicat să-ți programezi o serie de întâlniri, pentru că vei știi cum să duci discuțiile, în așa fel încât să iasă totul așa cum îți dorești. În partea a doua a zilei, încasezi o sumă de bani dintr-o activitate independentă.

 

Fecioară

 

Preocuparea ta principală de astăzi va fi administrarea banilor, achitarea unor utilități și returnarea unor datorii. În partea a doua a zilei, după serviciu, mergi la cumpărături și nu rezisti tentației să-ți cumperi și tu ceva.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță prezenta Lunii în zodia ta, așa că vei avea dispoziție bună și îi vei molipsi și pe cei din jurul tău. La serviciu încerci să te remarci, ești proactivă și rezolvi o serie de încurcături apărute, iar pentru acest lucru, șefii te felicită. Dacă tot ești vedeta zilei, pe seară mergi la shopping și-ți faci mici plăceri.

 

Scorpion

 

Luna ajunge astăzi în semnul Balanței, pe sectorul subconștientului și al izolării din harta ta natală, așa că nu vei fi în cea mai bună formă. Vei sta mai mult retrasă și vei face niște analize, iar concluziile la care ajungi, te vor ajuta să depășești niște probleme din trecut.

 

Săgetător

 

Astăzi, ești deschisă comunicării, schimbului de opinii și te asiguri că proiectele la care lucrezi împreună cu echipa ta, se desfăsoară normal, fără să mai întâmpinați amânări sau blocaje. Poți afla niște secrete, lucruri care ies la iveală și de abia acum realizezi de ce ai avut piedici sau cine anume a avut interes să nu meargă lucrurile cum trebuie.

 

Capricorn

 

Astăzi, centrul tău de interes va fi sfera profesională, relația cu șefii sau cu instituții cu care trebuie să închei un contract sau cu care ai proiecte în derulare. Totodată, este o zi bună pentru semnare de contracte sau să te afirmi, iar superiorii vor aprecia acțiunile tale. Nu sunt excluse schimbări în conducerea firmei unde lucrezi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți revizuiești planurile personale. Ți se ivește oportunitatea de a continua niște studii, de a te înscrie la niște cursuri de dezvoltare profesională sau personală, de a începe un proiect online sau să reiei legătura cu persoane sau instituții din străinătate, cu care ai mai colaborat în trecut.

 

Pești

 

Posibil astăzi să existe tensiuni între tine și partenerul tău din cauza banilor pe care îi dețineți în comun, pe care nu i-ați administrat prea bine în ultima perioadă. Ar fi recomandat să nu vă acuzați reciproc, să intrați în dispute și să căutați împreună soluții pentru a îndrepta situația.

related posts

Modifică setările cookies