Horoscop zilnic 15 octombrie 2021. Scorpionii primesc o sumă de bani pe care o pierd la fel de repede, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 15 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este favorabil planurilor de viitor cu partenerul de cuplu. Posibil să programați și o călătorie sau un minisejur împreună cu prietenii. Din punct de vedere financiar stai bine, iar negocierile din ultima perioada ți-au adus în conturi sume considerabile.

 

Taur

 

Săptămâna de lucru se încheie, astăzi, cu un succes profesional, o realizare, recunoșterea meritelor. Toate merg conform planurilor tale și ești fericită că munca ți-e recunoscută. În planul relațional, descoperi că ai multe în comun cu o persoană cunoscută de curând.

 

Gemeni

 

Din punct de vedere sentimental, ziua de astăzi ar putea să-și aducă o surpriză și dacă ești singură și dacă faci parte dintr-un cuplu. Poți face declarații partenerului și să-l impresionezi. Ai parte de multă energie, veselie și distracție, dacă te întâlnești cu un grup de prieteni sau participi la un eveniment în oraș.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă impulsul de a achiziționa lucruri foarte scumpe. Cu greu te vei lăsa convinsă de partener să renunți, să mai aștepți până găsiți oferta convenabilă din punct de vedere financiar. Totodată, o sumă de bani sub formă de bonus sau dintr-o activitate expraprofesională s-ar putea să intre în conturile tale.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o comunicare bună cu partenerul și clarificarea unor anumite chestiuni legate de căsătorie, relații, viața de cuplu, mărirea casei sau a familiei, prin apariția unui copil. Totodată, creativitatea este la cote înalte, ai idei îndrăznețe și ești susținută astral pe toate planurile.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să obții o nouă sursă de câștig prin intermediul familiei sau a unor prieteni, care îți propun o colaborare. Totodată, pleci la shopping și achiziționezi diverse lucruri pentru casă, de care, poate, nici nu ai nevoie urgentă și depăsești cu mult bugetul stabilit. S-ar putea să investești și în sănătate, să faci niște investigații medicale sau să iei niște suplimente pentru a-ți întări organismul.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi stă sub semnul surprizei în sfera sentimentală, a aventurii, creativității și copiilor. Totodată, îți poți valorifica un talent, știi să te pui în valoare, să comunici și înregistrezi un succes într-un domeniu de interes pentru tine. Nu sunt excluse surprize venite de la/prin intermediul copiilor.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce succes în rezolvarea unor chestiuni locative. Posibil să achiziționezi niște bunuri de folosință mai lungă sau să dai o mână de ajutor cuiva din familie. S-ar putea să primești și o sumă de bani și la fel de ușor precum îi primești, așa îi și cheltui. Pe seară, primești vizite.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi cu multe deplasări, întâlniri și negocieri, dezbateri și prezentări de proiecte, interviuri, studiu pentru a susține un examen sau o lucrare în fața unei comisii. Conjuncția Lunii cu Jupiter, guvernatorul tău, te ajută în tot ce ți-ai propus. Nu rata oportunitățile zilei și remarcă-te!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o sumă de bani însemnată în conturile tale, dar și cheltuieli pe măsură. Totodată, este posibil să ți se propună  un alt job în compania în care lucrezi sau poate mai primești niște sarcini, responsabilități, care vin la pachet cu o mărire salarială.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, de astăzi, care se formează în semnul nașterii tale, ar putea să-ți aducă niște revelații legate de activitatea ta profesională, dar și privind relația în care te afli. Ai șanse mari să schimbi direcția profesională, să te implici în proiecte noi, umanitare, care-ți vor aduce satisfacție personală.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi îți aduce unele beneficii financiare de pe urma activităților profesionale. S-ar putea să ai și niște dialoguri neoficiale cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. În partea a doua a zilei, primești un cadou de la partener și o cină romantică.

 

Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu

related posts

Modifică setările cookies