Horoscop zilnic 15 octombrie 2022. Berbecii sunt răscoliți de amintiri din trecut, ce se întâmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 15 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Posibil astăzi să-ți aduci aminte de cineva din trecut, iar amintirile să te răscolească, să-ți dorești să iei legătura cu acea persoană, deși știi că nu este cea mai bună decizie. Totuși, faci un plan de acțiune și aștepți momentul prielnic să iei inițiativa.


Taur

 

Astăzi te preocupă situația financiară, mai ales dacă ai de făcut o plată mai mare. Totodată, te gândești să le propui șefilor să preiei un proiect nou, pentru care să te plătească separat. În partea a doua a zilei faci niște deplasări.

 

Gemeni

 

În prima parte din zi intenționezi să le propui prietenelor să aveți o întâlnire, să mergeți la o sesiune de shopping. Dacă ești singură, este posibil să te caute cineva cu care ai mai ieșit la întâlniri. Posibil să se lege altfel lucrurile de data aceasta.

 

Rac

 

Prima parte din zi nu ai chef de nimic, doar să lenevești, să te odihnești după o săptămână aglomerată. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia ta și ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului. S-ar putea să te destabilizeze emoțional niște vești care vin de la serviciu.

 

Leu


Astăzi s-ar putea să primești vești de la prieteni sau foști colegi de serviciu cu care nu ai mai vorbit de mult. Conversația se leagă și decideți să vă întâlniți să depănați amintiri. În partea a doua a zilei, deși este o zi liberă, ai de lucru la un proiect profesional.

 

Fecioară


Posibil, astăzi să iei inițiativa de a aborda pe cineva din străinătate sau o persoană cu putere de decizie, care ar putea să te ajute într-un proiect profesional. Ești interesată să-ți mărești veniturile și cauți surse noi de suplimentare. Pe seară primești o invitație de a ieși în oraș.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să participi la un eveniment important în viața unei persoane dragi. Sau poate ieși la un eveniment în oraș. Oricare ar fi situația, ziua ți-o rezervi petrecerii într-un mod plăcut. Pe seară este posibil să-ți programezi o plecare în afara țării.

 

Scorpion

 

În prima parte de zi te preocupă treburile casei. S-ar pute să achiziționezi niște bunuri sau să mergi la cumpărături. În partea a doua a zilei, ți-o rezervi partenerului de cuplu. Dacă nu ați mai ieșit de mult la un eveniment în oraș, acum este momentul să îi faci o surpriză.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți oferă dorința de a-ți stabili obiective și capacitatea de a-ți atinge scopurile. În partea a doua a zilei ești interesată de clarificarea unui context financiar, să faci niște plăți restante sau să cumperi un cadou.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi aglomerată. În prima parte din zi te ocupi de treburile gospodărești, iar partea a doua a zilei ți-o rezervi partenerului. Ieșiți la un evenimente, spectacol, film sau o masă în oraș. Posibil să vă alăturați unui grup mai mare de prieteni cu care s-ar putea să vă întâlniți neașteptat.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi activează, în prima parte din zi, sectorul sentimental. Relațiile cu partenerul sunt în mare parte echilibrate și armonioase. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ți se ceară ajutorul într-o chestiune de serviciu.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să iei cu partenerul de cuplu niște decizii importante legate de viața de familie. În partea a doua a zilei, te pregătești pentru o petrecere sau dacă ești singură, pentru o întâlnire romantică.

 

 

related posts

Modifică setările cookies