Horoscop zilnic 15 septembrie 2018. Racii primesc vești de la partener, vezi ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îţi rezervă astrele de la Andreea Dincă, astrologul Perfecte.ro, azi, 15 septembrie 2018!Racii primesc vești interesante de la partenerii de viață, Capricornii au nevoie de sprijin


BERBEC

Este o zi importanta pentru tine. Ești entuziasmat și recunoscător pentru oportunitățile pe care le ai. Au loc multe schimbări pe care le-ai așteptat de mult timp. Dacă faci cumpărături ai grijă să nu depășești bugetul.

Recomandat - Ține-ți aproape persoanele dragi!

Nerecomandat - Să faci unele glume mai puțin plăcute.


TAUR

Familia joacă un rol important astăzi. Petreceti timp împreună și găsiți soluții pentru unele probleme care vă măcinau. Recunoști că ai făcut niște gesturi nepotrivite și iți vei cere scuze față de persoana respectivă.

Recomandat - Acceptă că uneori poți să greșești.

Nerecomandat - Anularea unei întâlniri.


GEMENI

Privești toată situația în care te afli dintr-un alt punct de vedere și încep să-ți vină idei despre cum să o rezolvi. Muncești foarte mult în această zi de weekend. Spre seara vei petrece cu cei dragi.

Recomandat - Trebuie să faci totul pas cu pas, fară grabă!

Nerecomandat - Să ai așteptări nerealiste.


RAC

Primești o veste interesantă de la partenerul de viață. O zi presărată cu mici surprize. Probail un cadou pe care îl așteptai de mult sau o excursie romantică. Este o zi în care poți să descoperi ceva ce nu știai.

Recomandat - Acceptă iubirea în viața ta!

Nerecomandat - Teama de a fi respins sau părăsit.


LEU

Astăzi îți propusesei să stai mai mult acasă dar planurile nu îți ies. Te întâlnești cu o mulțime de persoane și povestind cu acestea descoperi informații care îți oferă mai multă încredere.

Recomandat - Acceptă micile provăcări, te vei distra!

Nerecomandat - Nesiguranța, teama de eșec.


FECIOARĂ

Partenerul de viață reușești cu greu să te scoată din casă. Îți dorește să petreceți cât mai mult timp împreună. Ești concentrată pe casă și treburile gospădărești. Trebuie să acorzi mai multă atenție vieții sentimentale.

Recomandat - Demonstează persoanei iubite că ești prezentă în relație.

Nerecomandat - Să investești în obiecte de decor pentru casă!


BALANȚĂ

Ești în centru atenției și reușești să cucerești inimile tuturor! Participi la un eveniment interesant, te vei simți bine și îți vei face o mulțime de prieteni. Cineva drag are nevoie de sfaturile și sprijinul tău.

Recomandat - Păstrează o atmosferă plăcută, evită conflictele!

Nerecomandat - Să însiști asupra unor greșeli din trecut.


SCORPION

Ziua este aglomerată și ușor agitătă. Atmosfera din casă este una tensionată, preferi să ieși și să te liniștești. Te simți obosit, toți cei din jurul tău apelează la tine. Este timpul să faci curățenie printre prieteni.

Recomandat - Planurile tale de viitor au nevoie urgentă de îmbunătățiri.

Nerecomandat - Să critici viețile și alegerile altora.


SĂGETĂTOR

Vei cunoaște o persoană care îți va aduce zâmbet pe buze și lumină în suflet. Ai răbdare și ia lucrurile pas cu pas. Tot ceea ce simți tu, simte și celălalt. Vrei să faci unele schimbări de look.

Recomandat - Gândește-te bine înainte să faci unele schimbări.

Nerecomandat - Să ignori mesajele, apelurile de la un prieten.


CAPRICORN

Pentru astăzi ai multe planuri pe care le vei amâna. Te confrunți cu o situație pe care trebuie să o rezolvi foarte repede. Pleci din oraș sau stai departe de casă. Ai nevoie de un sprijin, cineva pe care te poți baza.

Recomandat - Analizează atent planul pe care îl ai, ai nevoie de îmbunătățiri.

Nerecomandat - Să ai prea multă încredere în unele persoane.


VĂRSĂTOR

Cineva din familie organizează o petrecere. Ești pregătit de distracție, transmiți tuturor din energia ta. O persoană apropiată te anunță de noile schimbări care vor avea loc în viața ei.

Recomandat - Profită de acestă zi și distrează-te la maxim!

Nerecomandat - Să te gândești la problemele de la serviciu.


PEȘTI

Vei amâna o întâlnire romantică pe care o așteptai cu nerăbdare. Îți vei cere scuze pentru încurcătură și te gândești cum să te revanșezi. Faptul că cineva va refuza propunerile tale, te face să îți pierzi încrederea în tine.

Recomandat - Relaxează-te departe de ochii lumii.

Nerecomandat - Să crezi diverse zvonuri, bârfe.
related posts