Horoscop zilnic 15 septembrie 2020. Vărsătorii au parte de o zi extrem de dificilă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 15 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi nu prea ai chef de sarcinile de la locul de muncă. Ai vrea să te relaxezi, să te distrezi, să te întâlnești cu prietenii și să stai la povești. În partea a doua a zilei, revii cu picioarele pe pământ și te mobilizezi exemplar în rezolvarea sarcinilor. 

Taur

Posibil astăzi să ai niște dialoguri în contradictoriu cu cineva din familie, posibil cu părinții, care nu sunt de acord cu metodele tale de educare a copiilor, dacă ești părinte. Încearcă și nu pune la suflet, gestionează cu calm situația și nu da curs la niște rupturi de relații, pentru că nu-și au rostul!

Gemeni

Faci astăzi mai multe deplasări pentru a rezolva chestiuni legate de casă, de spațiul de locuit sau să obții niște acte, să schimbi contracte de utilități. Este o zi solicitantă din punct de vedere a chestiunilor pe care le ai de rezolvat. Plus că va trebui să mai și lucrezi și să recuperezi timpul. Nu dispera, le rezolvi pe toate!

Rac

Astăzi se anunță o zi foarte solicitantă la locul de muncă, așa că ai grijă cum îți gestionezi energia! În ce privește sfera financiară, este recomandat să nu faci artificii financiare, pentru că este posibil să ai pierderi.

Leu

Contextul astral de astăzi anunță o zi aglomerată la locul de muncă. Primești foarte multe sarcini de la superiori și ești nemulțumită de faptul că de la o săptămână la alta faci din ce în ce mai multe lucruri. Dacă ai în plan să-ți spui nemulțumirile, ai grijă cum o faci, pentru că este posibil să strici relațiile!

Fecioară

Posibil să afli astăzi niște informații confidențiale, care privesc instituția în care lucrezi sau schimbările care vor avea loc în conducere. Totodată, te preocupă situația financiară și ai în plan să ceri o mărire salarială.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță surprize din partea celor cu care lucrezi, care este posibil să încheie un contract și să fii nevoită să cauți alți colaboratori. Noroc cu prietenii, care îți sar în ajutor și imediat găsești să îi înlocuiești.

Scorpion

Relația cu șefii va fi astăzi puțin tensionată pentru că ai niște propuneri de proiecte, iar aceștia nu sunt de acord, deși ai argumentat și ai venit cu soluții, care să rezolve unele probleme apărute. Încerci să menții starea de calm și să nu explodezi, pentru că riști să îți strici imaginea.

Săgetător

Posibil astăzi să te confrunți cu niște probleme în sfera profesională, care te depășesc. Așa că, apelezi la ajutorul unuia dintre colegi, care poate prelua din sarcinile tale. Dacă vă organizați bine și le luați pe rând, veți reuși până la finalul programului de lucru să rezolvați tot.

Capricorn

Încerci astăzi să intri pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu cu care ai tot mai dese neînțelegeri. Apelezi la tot felul de trucuri și încerci să reinstaurezi armonia. Îți vine în ultimul moment o idee: să achiziționezi un sejur pentru a fi doar voi doi, departe de orice stimul din afară, care ar putea să vă influențeze deciziile de cuplu.

Vărsător

Astăzi, vei face parte dintre nativele care traversează o zi complicată în planul relațional, fie că este vorba de relația cu partenerul de cuplu sau de cei cu care desfășori activități profesionale. Posibil unele dintre neînțelegeri să plece de la bani, iar la serviciu șefii să nu aprobe achizițiile pe care le ai în plan. Prin urmare, vei fi nevoită să mai cauți oferte sau să negociezi cu colaboratorii de la care ai primit deja ofertele.

Pești

Configurația astrală de astăzi anunță o zi dificilă la locul de muncă, pentru că nu reușești să ajungi la un numitor comun cu unii colegi. Aveți mentalități diferite, părerile sunt împărțite și tu nu vrei să renunți deloc la ideile tale, așa că organizezi o ședință cu șefii, pentru a putea afla și părerea acestora.

Jorge, despre cel mai bine păstrat secret de la PRO TV! ”E șocant! E chiar șocant” 

 

related posts

Modifică setările cookies