Horoscop zilnic 15 septembrie 2021. Berbecii au toate șansele să-și găsească un iubit, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor este activat de către Marte, guvernatorul tău. Așadar, până la finalul lunii octombrie ești dispusă să investești în relația de cuplu. Posibil să apară și momente tensionate sau rupturi, încheieri de relații. Dacă ești singură, ai toate șansele să-ți găsești jumătatea.

 

Taur

 

Începând de astăzi Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, în sectorul muncii și al relațiilor profesionale. Prin urmare, până la finalul lunii octombrie vei avea o perioadă dinamică în sfera profesională. S-ar putea să fii nevoită să începi și niște investigații medicale pentru niște afecțiuni mai vechi.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, flirtului, creativității, pasiunilor și copiilor. Prin urmare, până la finalul lunii octombrie vei încerca să faci niște schimbări în planul sentimental, iar în relațiile cu copiii investești mai mult timp.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat vieții de familie și spațiului de locuit. Prin urmare, până la finalul lunii octombrie, vei folosi toată energia să rezolvi niște chestiuni care țin de casă, reamenajare, schimbare de casă, semnare de contracte sau administrarea patrimoniului.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, schimburilor de opinii, învățării, acumulării de informație și relaționării cu cei din jur. Așadar, până la finalul lunii octombrie, investești în cursuri de perfecționare și relaționezi mai mult cu cei din jur. Atenție la faptul că poți avea o atitudine și o comunicare mai agresivă. Folosește constructiv energia lui Marte!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie. Așadar, până la finalul lunii octombrie ești determinată să-ți suplimentezi veniturile, să intri în proiecte noi cu prietenii, din care poți obține beneficii financiare.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, în casa personalității tale. Așadar, până la finalul lunii octombrie ai energie și putere să demarezi proiecte personale și profesionale și investești în relații și parteneriate.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției. Până la finalul lunii octombrie vei sta mai retrasă, vei urmări acțiunile celorlalți, stai în umbra și-ți faci niște păreri despre cei cu care lucrezi sau cu persoanele cu care interacționezi.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat prietenilor, grupurilor din care faci parte și planurilor de viitor. Prin urmare, până la finalul lunii octombrie, ești activă din punct de vedere social, îți lărgești cercul de cunoștințe și pui la cale planuri noi de viitor cu un prieten/cunoscut.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, până la finalul lunii octombrie primești responsabilități noi, încerci să te afirmi, să preiei conducerea unei echipe, să obții o funcție. Relația cu persoane din străinătate devine mai strânsă.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat planurilor personale de viață, a studiilor, perfecționării profesionale, filosofiei și principiilor. Așadar, până la finalul lunii octombrie te preocupă obținerea unor acte de la o instituție publică, participi la schimburi de experiență, începi cursuri de perfecționare profesională și analizezi variantele pe care le ai pentru a face o schimbare de direcție profesională.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul asociat moștenirilor, intereselor materiale, și resurselor deținute în comun cu partenerul. Până la finalul lunii octombrie, ești determinată să lămurești unele chestiuni financiare, să returnezi datorii, să accesezi un credit sau să recuperezi niște sume de bani. 

Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!
 

related posts

Modifică setările cookies