Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Capricornii au parte de un eveniment neprevăzut în plan sentimental, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 15 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente importante în planul financiar, care privesc banii pe care îi câștigi la locul de muncă. Conjuncția pe care Luna o formează cu Nodul Lunar Nord (Destinul) îți atrage atenția că preocuparea ta principală este să-ți stabilizezi situația financiară, să încerci să obții venituri suplimentare.

 

Taur

 

Planurile tale se pot schimba astăzi. La fel și direcția în viață, pentru că Luna formează o conjuncție cu Nodul Lunar Nord (Destinul) în zodia ta și te îndeamnă să te ocupi de tine, să cauți activități profesionale, care să-ți facă plăcere și să muncești cu drag. Chiar dacă nu totul iese așa cum îți dorești, pentru că ai nevoie și de bani și nu toate activitățile implică și o componentă financiară, decizi totuși să începi o schimbare.

 

Gemeni


Posibil astăzi să ai niște revelații legate de drumul tău în viață din punct de vedere profesional. Ai nevoie de o schimbare, însă nu reușești fără ajutor. Conjuncția Lunii cu Nodul Lunar Nord (Destinul) vine să-ți aducă niște conștientizări și de faptul că ai nevoie să te ocupi și de viața ta personală.

 

Rac

 

Posibil astăzi să ai parte de o decizie care privește relația cu unul dintre prieteni. S-ar putea conjuncția care se formează între Lună și Nodul Lunar Nord (Destinul) să aducă o propunere de a te implica într-un proiect nou cu unul dintre prieteni, însă decideți de comun acord să lucrați doar în timpul liber, până puteți fi independenți financiar.

 

Leu

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Nodul Lunar Nord (Destinul) în casa carierei și sferei socio-profesionale și te îndeamnă să cauți și să-ți găsești satisfacții profesionale și financiare. Ești tentată să faci și o schimbare de direcție, să schimbi domeniul în care lucrezi. De asemenea, pot avea loc răsturnări de situație în conducerea firmei sau primești o ofertă de a lucra pentru o firmă din străinătate.

 

Fecioară

 

Astăzi ești foarte activă la locul de muncă și ai un randament ridicat, așa că profită de energia pe care o ai și rezolvă cât mai multe sarcini sau chestiuni organizatorice la serviciu sau acasă! Posibil să realizezi că vrei să faci o schimbare a activității profesionale și te gândești să începi niște cursuri de recalificare sau să obții niște diplome.

 

Balanță

 

Evenimente importante pot avea loc în sfera financiară, a banilor care provin de la alte persoane sau instituții. Dacă ai depus un dosar de credit, s-ar putea să primești un răspuns favorabil. De asemenea, dacă ceri o sumă de bani cu împrumut unui prieten, acesta te va ajuta fără să stea prea mult pe gânduri.

 

Scorpion

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Nodul Lunar Nord (Destinul) și un trigon cu Soarele în tranzit prin zodia Fecioară. Ai emoții puternice și intense și un impuls instinctiv să-ți urmezi direcția indicată de Nodul Nord, aceea de a te preocupa de relații și parteneriate. Totodată, este posibil să fii surprinsă de niște decizii ale șefilor care se schimbă la 180 de grade față de ziua precedentă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești bune din sfera profesională, iar o chestiune pe care credeai că nu o poți rezolva, se rezolvă într-un mod neașteptat. Dacă vei știi să te ții de direcția Nodului Nord, care se află în tranzit prin casa muncii, atunci vei avea și rezultate însemnate.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să ieși în față cu ceva, să te remarci, iar o idee originală pe care o prezinți unor persoane cu putere de decizie să-ți aducă o binemeritată ascensiune profesională. De asemenea, așteaptă-te și la un eveniment brusc și neprevăzut în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să găsești soluție la o chestiune locativă sau în relația cu cineva din familie unde s-a produs o ruptură. Conjuncția Lunii cu Nodul Lunar Nord (Destinul) te invită să mergi pe direcția implicării mai mult în viața de familie și în relațiile cu rudele. De asemenea, s-ar putea să-ți dorești să afli lucruri din trecut legate de familie, de rădăcinile tale.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii cu Nodul Lunar Nord (Destinul) din casa comunicării, care este activată astăzi, formează un trigon cu Soarele din casa relațiilor și parteneriatelor, așa că dacă ai ceva important de discutat cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități profesionale, acum este momentul.

 

related posts

Modifică setările cookies