Horoscop zilnic 16 aprilie 2018. Săgetătorii au neînțelegeri la locul de muncă. Vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 16 aprilie 2018.


BERBEC

A fost un weekend destul de încărcat pentru tine și nu ai reușit să te relaxezi deloc. Nu te lăsa dominat de nivelul de stres. Astăzi este o zi mai liniștită pentru tine și nu ar fi rău să apelezi la câteva soluții de relaxare. Încearcă o plimbare prin parc sau o ieșire în oraș cu persoana iubită.
 

TAUR

Ai impresia că toată lumea din jurul tău vrea să-ți pună bețe în roate. Nu te enerva și încearcă să simplifici lucrurile mai mult. Adună-ți forțele și gândește-te de două ori înainte de a acționa. Posibil să jignești exact persoanele care îți vor binele.


GEMENI

Ai dureri de spate și nu ar fi rău să faci o vizită doctorului. În ultima vreme efortul fizic depus te-a cam pus pe butuci. O perioadă de timp ar trebui să încerci să evice orice fel de activități și să încerci să te relaxezi mai mult. 
 

RAC

Ți-ai făcut programare la un salon de înfrumusețare și încep să se vadă efectele pozitive. Aruncă o privire și în portofel. Nu ar fi rău să-ți faci câteva economii pentru lunile care vin. O vacanță bine meritată se întrevede și aici ai nevoie de resurse.
 

LEU

Încearcă să mai accepți și părerile celor din jurul tău. Ai o perioadă tensionată din care nu prea ai cum să ieși singur. Familia și prietenii sunt alături de tine și îți oferă sprijinul de care ai nevoie. Lasă de la tine și acordă-le mai multă atenție.


FECIOARĂ

Astăzi ai ceva discuții cu persoana iubită. Din dorința de a te simți mai protejat vrei ca o parte din cheltuielile casei să fie preluate de partener. Până la urmă vrei să ai și tu un confort material mai sănătos. 
 

BALANȚĂ

Din dorința de a îi mulțumi pe cei dragi te implici în tot felul de activități pentru ei. Astăzi este o altă zi în care ești plecat de dimineața până seara. Pe seară ai și tu parte de o surpriză din partea cuiva apropiat, iar asta te va bucura teribil de mult.
 

SCORPION

A fost un weekend încărcat de tot felul de activități cu familia. Ai cheltuit și ceva bani, iar acum ai rămas fără fonduri. Încearcă să eviți împrumuturile și să nu te arunci în alte cheltuieli. Pe seară primești o veste importantă din partea unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult.
 

SĂGETĂTOR

Cineva de la locul de muncă nu prea te are la inimă și e posibil să apară mici neînțelegeri. Încearcă să nu răspunzi la provocări și evită discuțiile în contradictoriu. Fii optimist și relaxat și vei avea numai de câștigat. 
 

CAPRICORN

Primești o ofertă de muncă din partea mai multor companii și nu știi ce să alegi. Ești pus în situația de a face o alegere. Încearcă să mergi pe varianta cea mai corectă și logică. De data asta feelingul nu e cel mai important aspect. 
 

VĂRSĂTOR

Astăzi ești pe val. Ai energie cât pentru toată săptămâna. Cei din jurul tău se simt și ei bine și sunt plăcut impresionați de tine și vibe-ul tău pozitiv. Pe seară ai parte de o veste importantă. Poate fi vorba de un avans la locul de muncă.
 

PEȘTI

Vrei să ai mai mult ajutor din partea celor dragi și ai o dezamăgire sufletească. Încearcă să ai discuții cu oamenii din jurul tău și nu te închide în tine. Vei găsi sprijinul de care ai nevoie și vei reuși să te mai relaxezi puțin. Pe seară îți recomandăm o plimbare în oraș sau în parc.related posts