Horoscop zilnic 16 aprilie 2020. Leii au parte de momente critice, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 16 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Pe fondul unor evenimente importante, care vor pune la îndoială seriozitatea unor prieteni/colegi/cunoștinte, vei opera niște schimbări în ceea ce privește relațiile de prietenie și încrederea pe care o vei acorda de acum înainte persoanelor cu care intri în contact în sfera profesională.

Taur

Contextul astral de astăzi anunță un blocaj, o amânare în exercitarea sarcinilor la locul de muncă. Poți lua decizii imprevizibile pentru a rezolva o serie de probleme apărute cu surpriză, iar șefii vor fi surprinși de atitudinea ta proactivă.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi cu Luna care îți traversează casa conștiinței superioare, a idealurilor și atașamentelor, îți va aduce impulsuri contradictorii și decizii imprevizibile care privesc un plan de viață. Posibil să fii nevoită să gestionezi o criză apărută în sectorul posesiunilor financiare.

Rac

Contextul astral de astăzi, când Luna, guvernatorul tău, îți traversează casa beneficiilor materiale, anunță preocupări pentru a intra în posesia unui bun de valoare, un credit, achitarea unei datorii față de o persoană sau față de o instituție financiară. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în regimul banilor sau a demersurilor întreprinse.

Leu

Sectorul relațiilor parteneriale poate avea parte astăzi de momente critice. Posibil să vrei să iei decizii radicale, însă momentan sunt greu de pus în practică din cauza blocajelor întâmpinate în relația cu instituțiile competente de care ai nevoie.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi anunță dinamism la locul de muncă și nu de puține ori vor exista nemulțumiri, care să te facă să respingi deciziile șefilor și să cauți alternative. În ceea ce privește sănătatea, nu te suprasolicita pentru că sistemul nervos este foarte sensibil și riști să ai tot felul de disfuncții organice.

Balanță

Astăzi este una dintre acele zile dificile care îți vor aduce confruntări cu persoana iubită sau dacă ești părinte, cu copiii. Poți să ai parte de tot felul de surprize din partea acestora, care să te pună în imposibilitatea de a acționa.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți provoacă crize de conștiință și responsabilități care au legătură cu planul familial, cu relața cu părinții, mai ales că aspectele grele așezate pe acest domeniu, vor aduce tot mai multe încercări până la începutul lunii iulie. Încearcă să te detașezi de tot ce te deranjează și ia-le așa cum vin!

Săgetător

Dacă ai de acumulat informație, de învățat, de susținut examene/teste sau de facut deplasări pe distanțe scurte, află că astăzi nu este o zi favorabilă pentru cele enumerate. Nici susținerea unor proiecte în fața unei comisii nu este avantajată, pentru că ai tendința să fii destul de agresivă și pripită în expunerea informațiilor, dar și în comunicare. 

Capricorn

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează casa banilor, în conjuncție (alăturare) cu Marte, planeta războiului, nu face decât să-ți schimbi maniera de a gândi și a găsi soluții pentru suplimentarea veniturilor. Atenție că nu sunt recomandate speculațiile financiare!

Vărsător

Astăzi este o zi dinamică pentru tine, deoarece Luna se apropie de Saturn și de Marte și-ți imprimă multă energie, curaj, initiative și combativitate. Noroc cu Saturn care reușește să te oprescă din acțiunile pripite și să lase doar acțiunile care sunt în avantajul tău.

Pești

Astăzi este una dintre acele zile în care îți vei pune tot felul de întrebări despre tine și despre drumul pe care ar trebui să îl urmezi în viață. Universul tău interior va fi răscolit, însă odată ce găsești răspunsuri la aceste întrebări, vei vedea că lucrurile se vor așeza pe un făgaș normal.

Un cântareț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24

related posts

Modifică setările cookies