Horoscop zilnic 16 aprilie 2021. Vărsătorii sunt puși pe distracție, relaxare, flirt, cuceriri, aventură, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 16 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

 

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul comunicării și al deplasărilor. Este o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, în care îți poți pune ideile în practică, ai initiative și ai șansa să faci lucruri mărețe. Totodată, ești tentată să faci promisiuni pe care să nu le poți duce la capăt, așa că ai grijă să nu exagerezi!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi ar putea să te împingă să intri foarte ușor în conflicte din cauza banilor pe care trebuie să îi încasezi în conturi. Dacă afli că se produce o întârziere sau există un blocaj și se amână o plată, nu vei reacționa tocmai bine și vei fi determinată să obții banii.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai un dialog de destin, cu unul dintre prieteni sau cu cineva care te protejează din umbră în sfera profesională. Este o zi favorabilă în care îți poți canaliza energia spre lucruri practice. Totodată, sunt susținute activitățile care presupun o bună coordonare. Dacă se ivesc probleme, pe parcursul zilei, vei acționa cu hotărâre și vei rezolva imediat problema apărută.

 

Rac

 

Deși ziua nu se anunță cu energie, pentru că Luna îți traversează casa subconștientului și a universului interior, totuși vei avea o idee în rezolvarea unor chestiuni, care apar în planul profesional. În planul financiar, este un moment favorabil pentru a face ordine în resursele pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri îndelungi cu prietenii. Posibil să ceri niște sfaturi, să te destăinui și să ceri ajutor într-o chestiune care privește relația ta cu partenerul de viață. La serviciu, trebuie să ai grijă să nu intri în conflict cu șefii, pentru că vei avea tendința să-ți impui punctele de vedere.

 

Fecioară


Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri și decizii care privesc sfera profesională. Posibil să fii invitată de către șefi la un dialog privat, în care să ți se facă o propunere, trecerea pe un alt post și o salarizare mai bună. Vei cere câteva zile de gândire, pentru că s-ar putea să-ți ocupe mai mult timp decât acum și nu știi dacă ești dispusă să lași planul personal pe locul secund.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o propunere de job de la cineva de la care nu te aștepți. Ai susținerea partenerului într-o chestiune care privește activitatea profesională. Ești tentată să începi o afacere pe cont propriu, dar încă lucrezi la un plan, o strategie. Nu te aventurezi și vrei să mai analizezi.

 

Scorpion

 

Veștile din ultimele zile te-au dat peste cap și ți-au stricat planurile de natură profesională. Dacă nu mai ești mulțumită de actualul loc de muncă, ai posibilitatea să te reorientezi profesional și să-ți găsești un job mai bun. În planul iubirii, astrele îți recomandă să fii mai receptivă la dorințele perechii tale.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil vieții sentimentale și ai toate șansele să te bucuri de dragoste și armonie în cuplu. Dacă ești singură, te poți aștepta la o aventură. La locul de muncă, ai putea să-ți folosești mai mult ideile, pentru că starea de bine pe care o ai, îți stimulează creativitatea.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri și preocupări pentru schimbările care pot să aibă loc la serviciu. Posibil să fii destul de tensionată în raport cu unii dintre colegi, însă astrele îți recomandă să te întâlnești cu prietenii, chiar și online și să încercați să vă destindeți.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce dispoziție pentru distracție, relaxare, flirt, cuceriri, aventură. Creativitatea este la cote maxime, iar proiectele care necesită efort, curaj și initiative sunt bine susținute. Totodată, sunt favorizate schimburile de idei, studiul personal, acumularea de cunoștințe și deplasările în scop de agrement.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o sumă de bani pe care o poți primi din administrarea unui imobil, de la familie sau de la partener, care primește un bonus. Dacă nu ai un loc de muncă, astăzi ai putea primi vești de la un angajator, iar dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, cineva din anturajul tău te recomandă pentru un post mult mai bine plătit.

 
Întrebarea Mesei Rotunde cu Radu Constantin: Motivul pentru care și-ar părăsi iubita: ”Visez de 27 de ani la așa ceva”
 

related posts

Modifică setările cookies