Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Fecioarele ar putea primi o mărire salarială, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează și marchează încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sfera relațională sau cea profesională. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să treci la un alt nivel al relației, iar dacă ești singură, ai putea intra într-o nouă relație.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Așadar, pot avea loc încheieri de etape sau  demersurile tale privind obținerea unui job sau a unei colaborări se concretizează. Din punct de vedere al sănătății este posibil să se acutizeze niște afecțiuni, așa că este recomandat să nu abuzezi de medicamente. Ai putea încerca un tratament naturist și schimbarea stilului de viață.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul iubirii,  fericirii, romantismului, aventurii, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Au loc încheieri de etape sau poți cuceri o persoană și începe o poveste de iubire, dacă ești singură. Dacă ești părinte, este posibil să asiști la o realizare a copiilor.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Posibil să ai o realizare, care privește casa, să cumperi o casă, să intri în posesia unei case, să valorifici un imobil sau să reușești să termini o renovare/reamenajare a spațiului. În relațiile cu familia s-ar putea să apară unele tensiuni din cauza mentalităților diferite, așa că este recomandat să nu deschizi subiecte sensibile.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat comunicării, gândirii, opiniilor, informațiilor, cunoștințelor, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele, frații, vecinii. Așadar, fenomenul astral poate aduce încheierea cu succes a unui curs, susținerea unui interviu, o prezentare de proiect, o negociere favorabilă. S-ar putea să apară și o criză în comunicarea cu rudele privind administrarea unor fonduri financiare comune.

 

Fecioară


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale. Este posibil să intre în conturile tale o sumă importantă de bani. Ai putea primi o mărire salarială sau închei un contract pentru o activitate extraprofesională.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în casa personalității tale. Posibil să închei un capitol din viața ta, care nu te mai reprezintă. Totodată se activează și axa relațională, așa că registrul astral îți poate aduce evenimente și în acest plan.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, trecutului și frământărilor interioare. Este momentul unui bilanț, a unei vindecări, să faci pace cu trecutul. Ești invitată la introspecție și la pregătirea unui plan de viitor și setarea unor noi obiective.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor pe termen lung. Așadar, poate avea loc încheierea unei etape sau culegerea roadelor unui proiect care a ajuns la final. În relațiile cu prietenii pot să apară unele tensiuni, așa că este recomandată comunicarea și diplomația, pentru a nu rupe relațiile.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. S-ar putea să iei niște decizii importante în carieră, să culegi roadele muncii, să se încheie o etapă și să se deschidă alta, mult mai interesantă pentru tine.


Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat studiilor, schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, principiilor și valorilor după care te ghidezi în viață. Fenomenul astral s-ar putea să te ajute să-ți schimbi niște tipare mentale, principii și convingeri. Poți încheia un curs, o formă de școlarizare, să obții un atestat sau o diplomă. Și o călătorie ar putea să-ți schimbe credințele, în urma experiențelor avute.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul asociat intereselor materiale, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, banii și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul, moștenirile, creditele, datoriile. Poți culege roadele unei investiții, să obții aprobare pentru un credit sau să reușești să returnezi o datorie.

related posts

Modifică setările cookies