Horoscop zilnic 16 august 2021. Taurii pot cunoaște un bărbat cu care să înceapă o aventură, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 16 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asociarilor. Până pe 10 septembrie aduce armonie în cuplu, soluții de împăcare dacă ați avut neînțelegeri și posibil să faci unele compromisuri. Dacă ești singură, ai șanse să cunoști persoane cu care să începi o relație. Totodată crește capacitatea de negociere a contractelor și poți negocia în favoarea ta. 

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Mici șanse și oportunități apar prin intermediul serviciul, de a-ți suplimenta veniturile. Îți folosești farmecul personal pentru a încheia contracte profitabile. Totodată, poți cunoaște persoane cu care începi să flirtezi, să ai o aventură sau începi o relație.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței și până pe 10 septembrie vei fi preocupată de sfera sentimentală. Este o perioadă bună pentru a-ți recuceri partenerul, pentru a te lansa într-o relație sau pentru o vacanță. Posibil să apară persoane din trecut și recomandarea astrelor este să nu ratezi oportunitățile.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 10 septembrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, căminului și relației cu părinții. Posibil, în această perioadă, să fii preocupată de casă, de înfrumusețarea spațiului de locuit sau să rezolvi unele chestiuni administrative ale casei, pentru că acum nu mai sunt blocaje.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Balanței, în sectorul comunicării, schimburilor de opinii, dezbaterilor, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu rudele/vecinii. Așadar, până pe 10 septembrie, micul benefic favorizează comunicarea, te faci plăcută și se amplifică farmecul și calitățile tale de diplomație. Socializezi mai mult, rezolvi chestiuni administrative sau financiare prin comunicare. În ce privește sfera sentimentală, este posibil să te îndrăgostești la un drum scurt, într-o deplasare sau la cumpărături.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 10 septembrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Balanței și activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, se va observa o îmbunătățire a situației financiare, dar și tendința pentru a cheltui mai mult, să-ți faci niște plăceri. Poți primi oferte de colaborare avantajoase, așa că nu rata oportunitățile!

 

Balanță

 

Te poți considera norocoasa zodiacului de astăzi, pentru că Venus, guvernatorul tău, ajunge în casa personalității și va fi un tranzit astral benefic pentru tine. Micul benefic îți va aduce oportunități până pe 10 septembrie, te face plăcută și plină de farmec, așa că ar ar trebui să te folosești de aceste șanse. Flirtezi, te poți îndrăgosti ușor și nu vei refuza să-ți faci plăcerile.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței și-ți va activa sectorul lucrurilor ascunse, a frământărilor interioare, subconștientului și trecutului. Până pe 10 septembrie tinzi să ții departe relația de cuplu de planul social. Ești discretă și poate reveni în viața ta cineva din trecut.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței și-ți va activa sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung. Până pe 10 septembrie este o perioadă bună pentru relațiile de prietenie sau pentru a-ți lărgi cercul de cunoscuți, iar relațiile sociale devin importante. Poți primi ajutor de la prieteni sau cineva din grupul tău te poate recomanda într-un proiect nou.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, iar viața profesională poate primi șanse dacă știi să te faci remarcată. Posibil să ai susținerea șefilor într-un proiect la serviciu, primești laude, ți se recunosc meritele muncii depunse sau culegi roadele unui proiect. Relația cu străinătatea sau cu diferite instituții se intensifică.

 

Vărsător

 

Sectorul călătoriilor, lărgirii orizonturilor, studiilor, dezvoltării profesionale primește de astăzi tranzitul planetei Venus, care își începe traseul prin zodia Balanței. Așadar, până pe 10 septembrie urmează o perioadă benefică dezvoltării personale, poți începe niște cursuri de specializare într-un domeniu de interes pentru tine. Totodată, te poți îndrăgosti într-o călătorie, la un eveniment la care participi, într-un schimb de experiență, într-un mediu academic sau la un curs.

 

Pești

 

Începând de astăzi Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței și-ți va activa sectorul resurselor deținute în comun cu partenerul, intereselor materiale, creditelor, datoriilor, dar și intimității. Așadar, până pe 10 septembrie este posibil să obții aprobări pentru un credit, partenerul să primească un bonus, iar situația financiară să se îmbunătățească. În ce privește viața intimă, îți dorești să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu.

 
Șarpe născut cu emojiuri pe spate!
 

related posts

Modifică setările cookies