Horoscop zilnic 16 august 2022. Balanțele își îmbunătățesc relația de cuplu, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 16 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce idei originale, chiar revoluționare, pe care le vei implementa la serviciu. Ești interesată să-ți îmbunătățești condițiile de muncă. De asemenea, ai dialoguri constructive cu cei cu care lucrezi și s-ar putea să ai răbdare să-ți convingi colegii într-o chestiune profesională.

 

Taur

 

Planul sentimental este activat astăzi și este posibil să găsești metode noi de a-ți impresiona partenerul. Dacă ești singură, s-ar putea să impresionezi prin cunoștințele tale, iar dacă ești implicată într-o activitate de creație, ai inspirație și multă creativitate.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, intră astăzi într-un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa frământărilor interioare. Este posibil să găsești unele soluții originale la o chestiune care a apărut neașteptat în familie, în cămin sau în relația cu unii membrii ai familiei. Dacă te lansezi într-o dezbatere, este posibil să câștigi.

 

Rac


Contextul astral de astăzi vine să-ți aducă preocupări pentru sfera profesională și discuții cu șefii legate de activitatea și programul de lucru, care necesită modificări. Trigonul pe care Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin casa comunicării, îl face cu Uranus, planeta surprizelor, din sectorul proiectelor de viitor, ar putea să te ajute să găsești soluții originale la o chestiune de natură profesională.

 

Leu

 

Posibil astăzi, aspectul armonios care se formează între Mercur în tranzit prin zodia Fecioarei și Uranus, planeta surprizelor, în tranzit prin casa carierei, să-ți aducă idei originale de a face bani, de a te implica în proiecte noi extraprofesionale sau o activitate pe cont propriu.

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi cu un randament ridicat intelectual, mai ales că Mercur, guvernatorul tău, intră într-un aspect armonios cu Uranus din casa principiilor, înțelepciunii și idealurilor. Cum Uranus este planeta care-ți guvernează casa muncii, s-ar putea să găsești soluții originale la o problemă, care a apărut neașteptat în activitățile profesionale. Comunicarea și deschiderea către dialog este importantă.

 

Balanță

 

Aspectul armonios, care se formează între Mercur din casa subconștientului și Uranus din casa intereselor financiar, vine să-ți aducă idei originale sau intuiție într-un context financiar. De asemenea, relația de cuplu se poate îmbunătăți și descoperi metode noi de relaxare împreună cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna îți traversează casa muncii și vei fi foarte activă din punct de vedere profesional, iar trigonul dintre Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa planurilor de viitor, și Uranus, planeta surprizelor, vine să-ți aducă idei originale, pe care să le implementezi într-un proiect pe care îl ai în derulare. S-ar putea să schimbi și termenii unui contract sau în relație să-ți dorești o schimbare.

 

Săgetător

 

Sectorul profesional este activat astăzi și este posibil ca aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării și negocierilor, din casa carierei și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa muncii, să-ți aducă niște idei originale și soluții la unele probleme apărute în ultima perioadă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă activităților intelectuale. Ai idei originale, poate chiar revoluționare și dai dovadă de multă convingere în susținerea acestora în fața șefilor. Responsabil de acest lucru este aspectul armonios care se formează între Mercur din casa idealurilor, principiilor, perfecționării profesionale, cu Uranus, planeta imprevizibilului și a surprizelor. 

 

Vărsător

 

Grație aspectului armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Fecioarei, și Uranus, guvernatorul tău, ai capacitatea de a descoperi sau a propune celor din familie soluții originale la o chestiune locativă sau care privește relația cu unii membrii cu care ai avut neînțelegeri.

 

Pești

 

Comunicarea cu partenerul este importantă astăzi și vei reuși să abordezi subiecte sensibile sau ai idei originale legate de o chestiune locativă, pe care nu reușiți să o rezolvați de ceva vreme. Aspectul armonios, care se formează între Mercur și Uranus, octava sa superioară, lucrează în favoarea ta.

 

related posts

Modifică setările cookies