Horoscop zilnic 16 decembrie 2019. Taurii cheltuie mai mult decât au în plan, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Citește horoscopul zilei de 16 decembrie realizat de Laura Ianculescu pentru Perfecte.ro.


Berbec

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să-ți petreci ziua împreună cu partenerul într-un cadru romantic. Dacă ești părinte, îți rezervi ziua copiilor și participi la o serbare sau un eveniment monden. 

 

Taur

Nu te lăsa captivată de ofertele de sărbători pentru că ești tentată să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Astrele îți recomandă să-ți temperezi impulsul de a merge non-top la cumpărături. În partea a doua a zilei primești vizita neanunțată a unor rude.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi, când Luna traversează sectorul care indică comunicarea, schimbul de idei, deplasările, cumpărăturile, acumularea de cunoștințe, te invită să-ți programezi o serie de întalniri cu partenerii, ședințe cu colegii și șefii și deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative.

 

Rac

Astăzi încasezi o sumă de bani de la locul de muncă sau un coleg îți returnează o datorie. Ai dispoziție de a merge la cumpărături. Așadar, cum mai sunt câteva zile până la Crăciun, ar fi cazul să te duci să cumperi cadourile pentru cei dragi.

 

Leu

Configurația astrală de astăzi îți dă puterea interioară și motivația de a lua decizii radicale, cu efecte asupra vieții tale de cuplu. Îți vei spune deschis nemulțumirile și vei lămuri o situație care trenează de mai mult timp. În a doua parte a zilei iei parte la întâlnire cu asociații cu care lucrezi pentru a le mulțumi pentru colaborarea din ultimul an.

 

Fecioară

Deși ești dezamagită în planul sentimental și nu ai o dispoziție prea bună de a relaționa, nu lăsa ca acest lucru să-ți afecteze relația cu colegii și programul de lucru. Organizează o seară cu prietenii și uită de toate frământările din sfera iubirii.

 

Balanță

Astăzi ar fi indicat să continui proiectele începute cu niște luni în urmă. Acționezi cu mult curaj și încredere și ai șansa să primești oferte generoase și venituri neașteptate. Creativitatea este la cote maxime și ești deschisă tuturor oportunităților care vin spre tine.

 

Scorpion

Astăzi pot să apară neînțelegeri în urma comunicării tale pasionale. Mai bine temperează-ți impulsurile și fii atentă la reacția celor din jur. Comunică clar, nu judeca sau eticheta, pentru că riști să-ți strici imaginea!

 

Săgetător

Astăzi este momentul să-ți clarifici sistemul de valori după care te ghidezi în viață și să faci schimbările necesare în obiectivele tale pe termen lung. În planul sentimental există posibilitatea să apară decepții și dezamăgiri.

 

Capricorn

Lămurește neînțelegerile cu partenerul care privesc finanțele în comun. Chiar dacă ai aflat că acesta ascunde bani de tine, nu te-ai gândit niciodată ca sumele respective sunt pentru cadourile de sărbători?

 

Vărsător

Nu prea știi cum să gestionezi o criză apărută astăzi în cuplu. Nu te mai lăsa influențată de anturaj și rezolvă situația apărută fără să intrați în conflict. Și în planul profesional tinzi același lucru și nu numai cu colegii, dar și cu șefii, care pot să te taxeze pentru o astfel de atitudine.

 

Pești

Traversezi o perioadă bună la locul de muncă. Ai o relație de prietenie cu colegii și cu șefii și reușești să duci la îndeplinire toate sarcinile cu ușurință. Ai gânduri să te implici într-un proiect cu scop umanitar.

related posts