Horoscop zilnic 16 decembrie 2020. Vărsătorii sunt complet epuizați și au nevoie de o pauză, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce evenimente care privesc cariera și imaginea cu care te prezinți în fața celorlalți. Vor exista dialoguri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, însă problema care apare este că și tu și superiorii refuzați să acceptați argumentele celuilalt.

 

Taur

 

Dacă a existat o perioadă, în care dialogurile privind un proiect, care are legătură cu sectorul social, educațional sau cu străinătatea, au fost blocate, astăzi, ai ocazia ca demersurile tale să capete contur și să primești o aprobare. În planul personal, traversezi o perioadă bună, în care simți că relația cu partenerul de cuplu devine profundă.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai șanse să returnezi o datorie sau poate afli vești de la serviciu că vei primi salariul în avans și începi să-ți faci socotelile pentru cumpărturi. De cadouri ai scăpat, le-ai achiziționat din timp, acum rămâne să pregătești lista pentru sărbători, cu ce ai nevoie pentru masa de Crăciun.

 

Rac

 

Relația cu partenerii de afaceri evoluează bine, mai ales că Venus, micul benefic, proaspăt intrat în casa muncii, aduce oportunități, iar munca ta, negocierile și demersurile pentru semnarea unui parteneriat, sunt aproape gata.

 

Leu

 

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să te preocupi în principal de sectorul profesional. Ai în plan să reușești să termini sarcinile de serviciu mult mai repede, pentru că vrei câteva zile libere în ajun de Crăciun și pentru acest lucru va trebui să stai peste program.

 

Fecioară

 

Ai un randament ridicat, astăzi, în ce privește sarcinile de la locul de muncă, mai ales dacă activezi într-un domeniu în care comunicarea și creativitatea sunt importante. Cum Luna îți traversează sectorul sentimental și al copiilor, în partea a doua a zilei, îți vei rezerva timp și pentru cei dragi.

 

Balanță

 

Deși în ultima perioadă ai avut tot felul de neînțelegeri cu membrii familiei, în special cu părinții, află că lucrurile se îndreaptă în direcția bună, se simte că vin sărbătorile, nu mai sunteți așa de hotărâți să țineți supărare. Se vede că micul benefic, Venus, poziționat pe sectorul asociat comunicării, îți face treaba și aduce armonie în toate interacțiunile tale cu ceilalți.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor cu persoana iubită, legate de petrecerea timpului de sărbători, prin găsirea unor metode noi de relaxare. La serviciu, ești activă în toate întâlnirile și ședințele și te faci remarcată. La fel și în planul educational, dacă înveți sau privind susținerea unor lucrări, proiecte, interviuri, pentru că vei știi cum să te pui în valoare.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi anunță o zi mult așteptată de tine, mai ales ca poți încasa o sumă importantă de bani. Ai grijă cum gestionezi cheltuielile, achită-ți datoriile și restul depune-i într-un cont de economii! Dacă mergi la cumpărături, încadrează-te în buget!

 

Capricorn

 

Luna îți traversează semnul zodiacal astăzi și te simți bine, detașată față de tot ce te-a stresat în ultima vreme. Dai dovadă de responsabilitate, participi la evenimente importante, dialoguri cu șefii sau diverse instituții și împărtășești din experiența ta. Posibil, în partea a doua a zilei, să te ocupi de cadoul de Crăciun pentru partenerul de cuplu.

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, este posibil să te preocupe niște sarcini de serviciu, care apar neașteptat. Posibil suprasolicitarea să-ți afecteze sănătatea și să ai nevoie de odihnă mai multă în zilele următoare.

 

Pești

 

Astăzi, primești o surpriză de la un prieten și realizezi cât de importante sunt pentru tine relațiile de prietenie. Totodată, te implici în tot felul de proiecte, care au la baza convingerile și sistemul tău de valori. În sfera sentimentală, ai gânduri serioase cu partenerul.

 

related posts

Modifică setările cookies