Horoscop zilnic 16 decembrie 2021. Săgetătorii se ceartă cu iubitul, Peștii sunt agresivi în relația cu superiorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 16 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea să primești o ofertă de de serviciu mai bine plătită și cu un program mult mai ușor, însă amâni răspunsul să te gândești câteva zile, să te sfătuiești cu persoane apropiate. Ești o persoană de acțiune și ai impresia că nu ți se potrivește, dar ai momente și când îți dorești să fie totul mai ușor și liniștit.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi bună pentru a te mobiliza în rezolvarea intereselor tale. Ești eficientă și practică și te interesează partea materială. După amiază s-ar putea să mergi la un salon de înfrumusețare sau să cumperi niște cadouri pentru cei dragi.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să se rezolve o problemă care a apărut la serviciu. S-ar putea să afli și de niște bani pe care îi vei primi în următoarele zile. În partea a doua a zilei, dialogurile cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități ar putea să se transforme într-un conflict.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente și situații la serviciu care-ți vor da de gândit. Din punct de vedere al sănătății apar niște disfuncții organice, așa că recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți prea mult! În planul sentimental lucrurile merg tot mai bine.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu prietenii despre conducerea firmei, despre relațiile cu colegii și despre un bilanț profesional la final de an. În planul sentimental este posibil să apară unele divergențe de opinie cu partenerul de cuplu, care nu este de acord cu propunerile tale de petrecere a timpului liber sau o minivacanță.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri pe diverse teme, de principii, de luarea unor decizii importante, care privesc planurile tale în sfera sentimentală. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți schimbi modul de a privi lucrurile și să fii mai deschisă în relațiile cu ceilalți.

 

Balanță

 

Apar informații legate de salarizare și încerci să-ți reglezi situația financiară, astfel încât să nu te prindă finalul de an cu datorii. Deși ți-ai dori să pleci câteva zile în afara orașului, anul acesta alegi să petreci timpul cu familia, cu rudele pe care nu le-ai mai văzut de mult.

 

Scorpion

 

Nu este recomandat, astăzi, să faci artificii financiare, investiții sau să achiziționezi bunuri de o valoare mai mare! Contextul astral aduce o instabilitate financiară, așa că mai bine amâni, pentru că poți face niște cheltuieli neinspirate. În planul sentimental încep să se miște lucrurile în direcția dorită de tine.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi favorabilă încheierii sau semnării de contracte, care vine la pachet cu beneficii financiare mai mari, începând de anul viitor. În relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să arunci niște săgeți mai dure, să fii mai critică, lucru ce poate schimba atmosfera acasă.

 

Capricorn

 

Astăzi, s-ar putea să dai o mână de ajutor unor apropiați, familie sau prieteni, care au nevoie de tine. În planul sentimental, ești multumită de evoluția unei relații. La serviciu, însă, s-ar putea să afli niște informații, pe care le ții doar pentru tine. Atenție la starea de sănătate și nu te suprasolicita prea tare!

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce timp pentru tine, pentru introspecție și pentru a-ți face ordine în gânduri. Te frământă o chestiune profesională și riști să te epuizezi și psihic și fizic, dacă nu iei măsuri. Totodată, afli secrete sau informații ascunse și există riscul să-ți strici imaginea, dacă vei reacționa pe măsură.

 

Pești

 

Dacă ești deschisă și accepți și alte opinii, nu ai decât de câștigat. La serviciu, s-ar putea să fii mai agitată și să duci cu greu la bun sfârșit anumite sarcini. Mai mult de atât, ai tendința să intri în conflicte cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Nu te ferești să-ți spui părerea direct, iar veniturile tale vor depinde de cum vei știi să duci o negociere.

 
Întrebarea Mesei Rotude cu Ștefan Iancu - "Dacă aș juca într-un film XXX..."
 

related posts

Modifică setările cookies