Horoscop zilnic 16 februarie 2020. Gemenii sunt dornici de flirt și aventură, ce se întâmplă cu Racii 


Vezi ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 16 februarie 2020.


Berbec

Configurația astrală a zilei de astăzi îți pregătește intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în Capricorn, în sectorul carierei și ambițiilor profesionale, semn că până la finalul lunii martie ai tot timpul să faci schimbări și să înregistrezi succese în sfera socio-profesională. Vei lua decizii în funcție de sistemul de valori după care te ghidezi în viață.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul care indică străinătatea, relația cu persoane aflate în străinătate, studiile, călătoriile și delegațiile în interes profesional, dar și valorile și principiile după care te ghidezi în viață. Astfel, prioritățile tale până la finalul lunii martie vor fi domeniile enumerate.

Gemeni

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii și a dorintelor, își face intrarea în sectorul finanțelor, a banilor altora, ai banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alți terți, semn că până la finalul lunii martie trebuie să lămurești situația financiară a datoriilor sau a creditelor pe care ai de gând să le faci. Totodată, se activează și sfera intima și vei deveni mai pasională, dornică de flirt și aventură.

Rac

Contextul astral de astăzi anunță începutul unei perioade de o lună și jumătate, în care vei depune toate eforturile pentru a încheia un parteneriat/contract la locul de muncă. Începi noi proiecte/colaborări, grație intrării lui Marte, planeta acțiunii, în Capricorn, în sectorul relațiilor și a parteneriatelor de afaceri.

Leu

De astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa muncii și a sănătății, în zodia Capricorn, iar locul de muncă și sarcinile de serviciu devin prioritare. Dacă ești nemulțumită de actualul loc de muncă, începi să-ți cauți job sau vei fi mai activă social într-un proiect personal de suflet. Ar fi bine să eviți conflictele la locul de muncă cu colegii sau cu șefii și să redirecționezi energia planetei în lucruri constructive!

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii și cea care guvernează sectorul intim, în sfera sentimentală, a aventurii, flirtului, pasiunii și poveștilor de iubire. Așadar, până la finalul lunii martie prioritatea ta va fi o nouă relație sau reaprinderea pasiunii în cuplu.

Balanță

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii în zodia Capricorn, respectiv în casa care indică viața de familie, relația cu părinții și locuința. Timp de o lună și jumătate vei dori să rezolvi chestiuni administrative ale locuinței, să începi să-ți dorești o posibilă mutare. Totodată, ai grijă cum gestionezi energia lui Marte și nu o direcționa în conflicte sau dispute cu familia!

Scorpion

De astăzi ai ajutorul lui Marte, planeta acțiunii și guvernatorul tău, în toate procesele de învățare, în schimbul de idei, acumularea de cunoștințe și în obținerea de atestate, diplome. Poți începe un curs de dezvoltare personală, profesională sau o școală de soferi.

Săgetător

În ceea ce privește situația financiară,  de astăzi nu ar trebui să-ți faci griji pentru următoarea lună și jumătate, pentru că Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în casa banilor. Totuși, ai grijă că vei avea momente în care acțiunile tale pripite să-ți aducă probleme, dacă nu analizezi bine înainte.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia ta, respectiv în casa personalității, semn că urmează o lună și jumătate în care vei avea energie, rezistență, te vei pune în valoare și-ți vei duce planurile la bun sfârșit. 

Vărsător

De astăzi Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în sectorul subconștientului și te îndeamnă la izolare, meditație, vei fi mai interesată de spiritualitate și vei căuta soluții la problemele care te macină. Te-ar ajuta detașarea și să privești perspectivele din alt unghi.

Pești

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, în domeniul care indică prietenii. Cum Marte este guvernatorul banilor câștigați prin muncă, posibil ca în următoarea lună și jumătate, banii să vină prin intermediul prietenilor sau la recomandarea acestora și să închei parteneriate profitabile.

 

 

related posts

Modifică setările cookies